Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Aicina uz labdarības koncertu Nāc līdzās!

11.decembrī plkst.19 ikviens tiek aicināts uz akcijas Nāc līdzās! emocionālo, siltu un mīļu emociju piepildīto labdarības koncertu, kas notiks Doma baznīcā.

Kā stāsta akcijas organizatore Sarma Freiberga, bērni un jaunieši šim koncertam sāka gatavoties jau vasarā, kad vasaras radošajā nometnē Ķesterciemā kopā ar muzikālo vadītāju Aigaru Grāveru un skolotājiem tika izvēlētas un sāktas apgūt šī koncerta  dziesmas. Paralēli katram bērnam un jaunietim tika atrasts kāds no Latvijas profesionālajiem skatuves māksliniekiem, ar ko Nāc līdzās! laureāti koncertā uzstāsies vienotā priekšnesumā uzvedumā Bētlemes zvaigzne.

Visas koncerta dziesmas tikušas ierakstītas diskā, ko koncerta apmeklētāji pret ziedojumu varēs iegūs savā īpašumā.

Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele, Jānis Apeinis, Guntars Runģis, dziedātāji Ieva Sutugova,  Goran Gora, Emīls Balceris, Nikolajs Puzikovs, Antra Stafecka, Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa, mūziķis Kārlis Auzāns ar Nepieradinātā Folka grupu, koris Balsis diriģenta Inta Teterovska vadībā, kā arī orķestris Aigara Grāvera vadībā, kā arī visi 2012. gada festivāla Nāc līdzās! laureāti – ļoti talantīgie bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām no Strazdumuižas internātvidusskolas neredzīgiem un vājredzīgiem bērniem, no Daugavpils logopēdiskās skolas, no Aizputes,  Maltas, Cēsīm, no Rīgas 45. un 66. skolas, dienas aprūpes centriem un bērnu namiem.

"Viņi ir patiesas apbrīnas cienīgi, jo neskatoties uz ikdienas dzīves grūtībām, spēj radīt emocionāli gaišu un pārliecinošu māksliniecisko priekšnesumu. Mūsu līdzšinējie koncerti tam ir spilgts apliecinājums, jo tie nekad nav atstājuši vienaldzīgu nevienu skatītāju. Un arī šī gada koncerts sola dziļu emocionālo un māksliniecisko baudījumu!" uzsver Sarma Freiberga.

Koncerta režisors – Valdis Pavlovskis, scenārija autors – Kārlis Anitens, scenogrāfe – Maija Jansone.

Koncertu organizē Fonds Nāc līdzās! sadarbībā ar Rīgas Domu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja