Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Augustā Rīgā uzstāsies mūziķis Father John Misty

Šovasar, 13. augustā, koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies viens no mūsdienu daiļrunīgākajiem dziesmu autoriem, mūzikas producents, Grammy balvas saņēmējs, Fleet Foxes kādreizējais bundzinieks Father John Misty, informēja koncerta pārstāvji.

Father John Misty ir dziedātāja, ģitārista, dziesmu autora un mūzikas producenta Džoša Tilmana (Josh Michael Tillman) skatuves vārds. Savas karjeras laikā Father John Misty ir izdevis jau četrus kritiķu augsti novērtētus albumus - Fear Fun (2012), I Love You, Honeybear (2015), Pure Comedy (2017), par kuru mūziķis 2018. gadā saņēma Grammy apbalvojumu, kā arī jaunākais izdotais God's Favorite Customer (2018), kurš atzinīgi novērtēts starp labākajiem 2018. gada albumiem. Paralēli savu albumu ierakstu izveidei, Father John Misty ir ierakstījis mūziku kopā ar tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Beyoncé, Lady Gaga un Kid Cudi.

Father John Misty trešo mūzikas albumu Pure Comedy pasaules nozīmīgākie mūzikas izdevumi Entertainment Weekly, The Guardian, The Sunday Times, Rolling Stone, Stereogum, Pitchfork un citi ierindoja savā labākās mūzikas top 50 50 Best of 2017. Papildus koncertiem un festivāliem Father John Misty ir muzicējis tādos populāros ASV izklaides šovos kā Saturday Night Live, Austin City Limits, The Late Show with Stephen Colbert, Tonight Show un Late Night with Seth Meyers.

Koncerts notiks Positivus festivāla koncerti cikla ietvaros, pateicoties kuriem pagājušā gadā Rīgā notika brīnišķīgie Arcade Fire, Jack White un Mac DeMarco koncerti. 

Biļetes uz Father John Misty koncertu koncertzālē Palladium Rīga 13. augustā publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 1. marta plkst. 10 un tās varēs iegādāties Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas

Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas no rudenī gaidāmā studijas albuma, kas tās raibajā vēsturē būs jau septītais. Kompozīcijas autori ir grupas dibinātājs, kopš 1991. gada arī nemainīgs t...

Izdots rakstu krājums Dekoloniālās ekoloģijas

Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LCCA) izdod rakstu krājumu Dekoloniālās ekoloģijas, kurā apkopoti mākslinieciski pētījumi par šodien kritiskiem ekoloģijas un sociālpolitisko pārmaiņu jautā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja