Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Bena Frosta koncerts Ventspilī pārcelts uz augustu

Ņemot vērā negaidītus apstākļus mūziķa ģimenē, iepriekš 11. jūlijā paredzētais austrāliešu elektroniskās mūzikas mākslinieka Bena Frosta koncerts Ventspilī, teātra nama Jūras vārti Jaunajā zālē pārcelts uz 8. augustu.

Visas iepriekšpārdošanā iegādātās biļetes ir derīgas uz koncertu 8. augustā. Ja kādu apstākļu dēļ nav iespējams apmeklēt koncertu, naudu par biļetēm, kas iegādātas Biļešus serviss tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. Aizpildītu veidlapu jānosūta uz e-pasta adresi - [email protected], vai arī jāiesniedz Rīgas Kongresu nama un Dailes teātra biļešu kasēs. Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 31. jūlijam. 

Koncerta organizators SIA Kurzemes filharmonija mākslinieka vārdā atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Bens Frosts ir elektroniskās mūzikas izpildītājs no Austrālijas, kurš nu par mājām sauc Islandes galvaspilsētu Reikjavīku. Viņa lielākoties instrumentālo mūziku pieņemts uzskatīt par minimālismā balstītu. Žurnāls Wire savulaik pat izmantojis salīdzinājumu "Arvo Perts Trenta Reznora aranžējumā", jūsmīgi recenzējot viņa 2007. gada albumu Theory Of Machines, ar kuru Frosts kļuva pazīstams plašākā publikā. Ieraksts iezīmēja arī Frosta profesionālās "draudzības" sākumu ar mūziķi un producentu Valgīru Sigurdsonu un viņa Reikjavīkā dibināto izdevniecību Bedroom Community, kas izdevusi viņa turpmākos ierakstus. Pagājušogad izdotais solo ieraksts Aurora un tam sekojošie koncerti ir vienlaikus solis tālāk mūsdienu elektroniskās mūzikas robežu pārbīdē un cieņas apliecinājums pirms gadiem jau uzņemtajam kursam pretim mūzikai kā fiziskai ķermeniskai pieredzei. Tam liecinieki varēs būt koncerta Ventspilī apmeklētāji, kad 8. augustā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs tur atgriezīsies Bens Frosts (2010. gadā viņš kopā ar Niko Mjūliju, Valgīru Sigurdsonu un Semu Emidonu Jūras vārtos koncertēja Vaļu vērošanas turnejas ietvaros).

Koncerta īpašais viesis – latviešu elektroniskās mūzikas eklektiķis un elektronisko skaņu ainavu darinātājs Oyaarss.

Biļetes uz koncertu Jūras vārtu Jaunajā zālē nopērkamas gan teātra nama kasē, gan Biļešu Servisa tirdzniecības tīklā un internetā – www.bilesuserviss.lv. To cena šobrīd – 11 eiro. Tuvojoties koncertam, biļetes kļūs dārgākas. Pārdošanā ierobežots skaits stāvvietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja