Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Džeza kolektīvs Pulse Trio izdevis debijas albumu The End Is The Beginning

Ziemeļu džeza kolektīvs Pulse Trio nācis klajā ar debijas albumu The End Is The Beginning, kas izdots kolorītās zviedru ierakstu kompānijas HOOB RECORDS paspārnē. Tas ierakstīts divu dienu laikā prestižajā EPIDEMIN studijā Gēteburgā, Zviedrijā ar Zviedru Mākslas padomes atbalstu.

Pulse Trio ir bundzinieka un komponista Paula Pokratnieka radošo izpausmju platforma, kurā, mijiedarbojoties ar zviedru pianistu Fabian Kallerdahl un somu kontrabasistu Olli Rantala, tiek radīta mūzika, kas nepazīst žanru robežas. Improvizācija kā sastāva stūrakmens virzās caur melodijām un harmonijām, pieskaroties klasiskajai un džeza mūzikai, kā arī popmūzikas, folkmūzikas un elektroniskās mūzikas elementiem.

Jaunā albuma The End Is The Beginning koncepcija ir balstīta uz Paula kā cilvēka, vīrieša, mūziķa, komponista un bundzinieka attīstības ceļu, iepazīstot šo pasauli caur ciešanām un svētlaimi, caur šķiršanos no mīļā un jaunā, nezināmā izzināšanu. Albumā dzirdamās deviņas oriģinālkompozīcijas ir hronoloģisks stāsts par to, kā indivīds, nospiests uz ceļiem, mēģina un cīnās, lai tiktu atpakaļ uz kājām, par savu spēju robežu iepazīšanu un dzīves potenciāla apzināšanos. Kaut kā beigas ir tikai kā jauna sākums.

Albums paralēli visām digitālās straumēšanas vietnēm izdots gan CD, gan vinila formātā, un vizuālajā noformēšanā ir piedalījusies internacionālu mākslinieku komanda. Ieraksta "artwork" ir veidojusi zviedru māksliniece Amelie Evmark. Fotogrāfijas – beļģu fotogrāfs Jim De Block un albuma dizainu veidojusi pašmāju grafiskā dizainere Kristīne Martinova.

Albuma prezentēšanas koncerti Latvijā paredzēti šī gada rudenī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja