Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Koncertzāle Palladium rīkos mūzikas sesijas

Jau pavisam drīz Palladium aizsāks jaunu tradīciju – koncertzāle rīkos vairāku pasākumu sēriju Palladium Music Session, kuros piedalīsies dažādu mūzikas stilu izpildītāji.Pasākumu sērijas ideja ir apvienot vairākus līdzīga stila māksliniekus vienā koncertprogrammā. Pirmais pasākums Ska/ Reggae Session notiks 13.

aprīlī, un tajā uzstāsies grupas Apofeoz Sound System, Kuchenbeat, Deskalighters aka Voiceks Voiska, All Day Long un Chrystral Sound System. Pastāvot jau vairāk nekā desmit gadus, All Day Long ierindojami Latvijā visilgāk spēlējošo ska grupu sarakstā. Līdz šim nospēlēti vairāk nekā 160 koncerti ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Krievijā un Somijā. Pašreiz grupa strādā pie sava jaunākā albuma, kurš tiek  ierakstīts studijā, kopā ar ģitāristu Egonu Kronbergu (Iļģi, Skyforger) un gatavojas sevi atrādīt vairākos vasaras festivālos. All Day Long mūzika ir pilna ska viegluma un jautrības, kas bieži apvienota ar pankrokam raksturīgo enerģiju un ātriem ritmiem.Mūziķu apvienībai Apofeoz Sound System jau apritējuši 15 gadi. Paši par sevi viņi saka: "Nav tādas publikas, kuras priekšā mums nepatiktu uzstāties. Pozitīva noskaņa ir mūsu svarīgākais iedvesmas avots, bet kontakts ar auditoriju ir mūsu motivācija."Par Deskalighters aka Voiceks Voiska var teikt - ska skatuves pulveri odusī pieredze sastop jaunības enerģiju un ambīcijas. Proporcijas – puse uz pusi, kas allaž nodrošina spēcīgu un labi balansētu maucienu. To arī apliecina jaunās apvienības dziesmas. Vairākas no tām jau piedzīvojušas savu pirmatskaņojumu. Pēdējos astoņus gadus grupa Kuchenbeat iepriecina publiku ar kubiešu, latīņu un ska-reggey melodijām. Vairākkārt piedalījušies populāros festivālos, pirms gada piedzīvojuši pārmaiņas grupas sastāvā un pat pamainījuši mūzikas žanru, enerģiskie Kuchenbeat nenogurstoši dara visu, lai dāvātu cilvēkiem pozitīvas emocijas un atbrīvotu viņus no drūmām un nevajadzīgām domām.

Crystral Sound System ir dīdžeju duets, kas spēlē Jamaikas dancehall un regeja inspirētus mashup un elektroniskās mūzikas setus, praktiski katru nedēļas nogali nodrošinot tropisku basu vibrācijas kādā no klubiem vai festivāliem.

Palladium Music Session ska  un regeja sesija notiks 13. aprīlī plkst. 21 koncertzālē Palladium. Biļetes pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja