Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Lienei Šomasei jauns singls un dubultais CD un DVD albums

Viena no šī brīža “karstākajām” latviešu dziedātājām Liene Šomase 16.jūnijā izdod savu pirmo solo albumu, kuram dots nosaukums “Vārdos nepateiktais”.


Tas būs īpašs ar to, ka tam kā papildus pielikums bez maksas nāks klāt arī dziedātājas video DVD, kurā iekļauts gan dziesmas “Jauna diena” videoklips, gan labākie priekšnesumi no TV 3 šova “dziedi ar zvaigzni”, kurā dziedātāja kopīgi ar Jāni Vinteru plūca uzvaras laurus. Tajā skatāms arī dziesmas “Dzelzsgriezējs” priekšnesums, kas šova laikā izpelnījās ļoti augstu novērtējumu gan no skatītājiem, gan no žūrijas. DVD atrodama arī LNT seriāla “Svešā dzīve” tituldziesmas video montāža.


CD albumā būs iekļautas vairākas pilnīgi jaunas, kā arī jau populāro dziesmu “Jauna diena”, “ Tik dīvaini tuvs” un “Ugunskurs” jaunās versijas.


Viens no albuma īpašajiem pārsteigumiem solās būt grupas Double Faced Eels dziesmas “Mīlestība” jaunā versija. Vienu no albuma dziesmām sacerējusi arī pati Liene.
Albuma ierakstos piedalījušies vairāk kā 25 Latvijā pazīstami mūziķi, starp kuriem arī Kristaps Krievkalns, Tomass Kleins, Gints Pabērzs, Mārcis Judzis (Dzelzs Vilks), Andris Alviķis, Ervings Znotiņš (Autobuss debesīs), Uģis Tirzītis (bet bet), Toms Juhņevičs, Kārlis Lācis un daudzi citi. Pie studijas pults sēdējuši Gints Stankevičs, Armands Treilihs, Zigfrīds Muktupāvels, Gints Sola, bet lielāko daļu dziesmu miksējis Māris Priede. Albuma noformējumā izmantotas Valta Kleina fotogrāfijas un dizainu veidojis Toms Gūtmanis (R/A Fresh CT).

Šonedēļ radiostacijās nonāk pilnīgi jauna Lienes Šomases dziesma “Klauns (Dzīve nav rožu lauks)”. Dziesma ir pieejama lejupielādei portālā Doremi.lv, kur no 16. jūnija būs pieejams arī viss albums.
Dziesmu noklausīties var šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja