Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Maikla Džeksona ārsts YouTube vērsies ar paziņojumu

Popzvaigznes Maikla Džeksona personīgais ārsts Konrāds Murejs pirmoreiz pēc zvaigznes nāves publiski uzstājies ar paziņojumu YouTube. Īsā videoierakstā, kas publicēts 18.augustā, ārsts pateicas tiem, kas viņu atbalsta, un izsaka cerību, ka patiesība uzvarēs.«Sakarā ar runām, kas skar mani, es baidos atbildēt uz tālruņa zvaniem un izmantot elektronisko pastu.

Tāpēc savu vēstījumu esmu ierakstījis, lai visi zina, ka tie ir mani sasnieguši,» paziņojis K.Murejs. «Esmu izdarījis visu, ko spēju. Esmu teicis patiesību un ceru, ka taisnība uzvarēs,» viņš piebildis.Kā atgādina aģentūra _AP_, pēc dažu uzskata, tieši K.Murejs, kurš līdzās M.Džeksonam bija viņa dzīves pēdējos brīžos, dziedātājam iešļircinājis nāvējošo propofola devu. Tās ir stipras iedarbības anestezējošas zāles, kuras, iespējams, bija M.Džeksona nāves iemesls. K.Murejs divas reizes tika nopratināts, jūlija beigās viņa mājās un klīnikā notika kratīšanas, tomēr policija viņu netur aizdomās saistībā ar M.Džeksona nāvi.Ārsta pārstāve Miranda Sevsika aģentūrai pastāstījusi, ka pēc M.Džeksona nāves K.Murejs sāka saņemt daudz draudu, tāpēc viņš faktiski vairs neiziet no mājas un bijis spiests nolīgt miesassargus. Policijai ārsts stāstījis, ka neilgi pirms M.Džeksona nāves dziedātājam injicējis propofolu un vēl dažas zāles, tomēr, vai tieši zāles bija popkaraļa nāves iemesls, joprojām nav skaidrs.M.Džeksons nomira 25.jūnijā Losandželosā. Pēdējās ziņas ir, ka viņa bēres notiks 29.augustā, lai gan pēc citām ziņām – tās esot jau notikušas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

 

Maikla Džeksona ārsta paziņojumu skatieties šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies fotomākslinieks Pēteris Korsaks

Mūžībā devies fotomākslinieks, fotogrāfijas vēsturnieks, dažādu notikumu dokumentētājs, publicists, muzeja darbinieks Pēteris Korsaks (15.12.1937.–22.05.2024.), informēja Latvijas Mākslinieku sav...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja