Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Rīgā uzstāsies austrāliešu mūziķis Dub Fx

Svētdien, 26. maijā, naktsklubā Tower ar lielkoncertu uzstāsies populārs austrāliešu mākslinieks Dub Fx, informē portals balticevents.info.

Dub FX, īstajā vārdā Bendžamins Stenfords, ir izcils piemērs tam, kā mākslinieks var apvienot ielu mākslu, ierakstus un producēšanu, lai radītu satriecošas kompozīcijas pats par sevi. Izmantojot dažādas vokālās metodes un ieraksta tehnikas, Dub FX prasmīgi manipulē ar savu balsi, lai klausītāju priekšā radītu daudzšķautņainu skaņu ainavu.

2006. gadā, kad sociālie mediji sāka uzņemt apgriezienus, Bendžamins nolēma doties ceļojumā uz Eiropu, cerot gūt iedvesmu jaunas mūzikas radīšanai. Taču viņa ielas uzstāšanās sajūsmināja garāmgājējus, pievēršot uzmanību ne tikai viņa talantam, bet arī nozīmīgajam, apzinātajam vēstījumam viņa dziesmās un rīmējumos. Šī iemesla dēļ viņš sāka pārdot savus albumus tieši uz ielas. Viņš emocionāli aizrāva klausītājus un pārsteidza ar savu tehnisko meistarību.

Divus gadus vēlāk Bristolē režisors Bens Dovdens, pazīstams kā BD, atklāja Dub FX un nofilmēja viņa uzstāšanos, augšupielādējot videovietnē YouTube. Šie videoklipi Love Someone un Flow kļuva plaši izplatīti, piesaistot koncertu organizatoru uzmanību no visas pasaules.

Kopš tā laika Dub FX ir izdevis sešus albumus, pārdevis vairāk nekā 250 000 eksemplāru, uzstājies lielākajos festivālos un sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube - un tas viss bez neviena komerciālā radio vai televīzijas raidījuma.

Mūziķis Rīgā uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu, kur izpildīs savus labākus skaņdarbus, kā arī izpildīs pavisam jaunu materiālu.

Biļetes uz mākslinieka lielkoncertu ir pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja