Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Uz Kailijas Minogas koncertu atlikušas 500 biļetes

Koncertu rīkotāji “Baltic Music Group” ziņo, ka uz megazvaigznes Kailijas Minogas koncertu, kas 20. jūnijā notiks “Arēnā Rīga”, atlicis vairs aptuveni tikai 500 biļešu.


Tāpat koncertšova organizators Lauri Laubre uzsver — Kailijas koncerts būs viens no vissarežģītākajiem un kompleksākajiem liela mēroga iekštelpu inscenējumiem Latvijas un arī Baltijas koncertu vēsturē. Astoņu speciālistu komanda no koncerta apkalpojošā personāla visu konsertšova laiku strādās tieši zem halles jumta.
“Kailijas Minogas jaunais šovs ir viens no tehniski vissarežģītākajiem šoviem, kādu mēs jebkad esam redzējuši. Liela tehnisko darbinieku komanda darbosies tieši zem halles jumta, lai paceltu dziedātāju gaisā, kā arī, lai celtu un bīdītu dažādas skatuves daļas. Puišiem, kuri strādās tur, augšā, jābūt īstiem akrobātiem, jo tas, ko viņi tur darīs, būs ļoti sarežģīti. Lai paveiktu šo darbu visaugstākajā līmenī, Rīgā ieradīsies īpaši trenēta profesionāļu komanda.»


Kamēr tehniskās komandas darbs skatītāju acīm paliks nepamanīts, tikmēr uz skatuves norisināsies horeogrāfijas meistardarbi —, kā zināms, dziedātājas iepriekšējās tūres bijušas ievērojamas ar profesionālu dejotāju līdzdalību priekšnesumos, kā arī ar biežo tērpu maiņu un nepārspējamiem horeogrāfiskiem trikiem.
«Mēs kā koncerta organizatori esam informējuši, ka aiz skatuves sieviešu un vīriešu dejotāju ģērbtuvēm jābūt nodalītām. Tāpat šova komandai būs arī īpaši aprīkots tūres autobuss,» pauž Laubre.
Viņš arī piebilst, ka papildus biļetes uz Kailijas Minogas koncertu pārdotas netiks un atgādina, ka šova laikā “Arēna Rīga” uzņems ap 13 tūkstošu lielu skatītāju un klausītāju auditoriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja