Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Radio NABA svin 18. dzimšanas dienu

Ar Radio NABA personību, instruktoru un DJ sarūpētu svinīgu programmu otrdien, 1. decembrī, un oriģināliestudējumu Pasaka par Skalbi tiešraidē no Kultūras pils Ziemeļblāzma 3. decembrī Radio NABA atzīmēs savu 18. gadadienu, informēja radio pārstāvji.

Savus pilngadības svētkus Radio NABA atzīmēs šogad klusāk, bez ierastā dzīvās koncertprogrammas Radio NABA studijā, tomēr ievērojot visus drošības nosacījumus raidījumu vadītāji ir sarūpējuši 1. decembra svētku programmu klausītājiem. Ēterā būs dzirdamas sarunas par radio vēsturi, tagadni un nākotni, būs dažādi pārsteigumi. Šīs dienas programmā būs iespējams dzirdēt NABARĪTU komandu pārstāvjus, raidījumus Nezāle, Bron-Hīts, Zibens pa dibenu un Studentu pietura. Būs daudzas attālinātas sarunas un intervijas, kurās būs dzirdami gan radio ilggadējie mūzikas instruktori, gan programmas jaunpienācēji un jaunie studenti, gan Latvijas Radio un Latvijas Universitātes vadības pārstāvji, gaidāmi pat attālinātie viesi no Spānijas un Austrālijas. Vakara programmu noslēgs iknedēļas raidījumi Conexao FM Brasil un Skaņu mežs.

Klausītāji tiek aicināti programmai sekot radio tiešraidē, kā arī NABA.lv un Facebook platformās.

Radio NABA programmu regulāri nodrošina teju simts ētera instruktori, DJ, mākslinieki, ētera un ārpus ētera skaņraži, kopā veidojot vairāk nekā 51 raidījumu un podkāstu. Jau 18 gadus Radio NABA pilda savu misiju, būt par aktīvu līdzdalībnieku Rīgas pilsētas kultūras dzīves veidošanā, esot atvērtam medijam, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides un dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Uzrunājot cilvēkus, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā.

Ceturtdienas, 3. decembra, vakarā plkst. 20 Radio NABA ētera būs dzirdams oriģināliestudējums – astoņpadsmitgades koncertuzvedums Ģirta Šoļa režijā  Pasaka par Skalbi tiešraidē no Kultūras pils Ziemeļblāzma. Tā  muzikālais pamats ir interpretāciju izlase Skalbe. Dzirnavās (NABA MUSIC 2019).  Koncertprogrammā piedalīsies Imants Daksis, Elizabete Balčus, Juris Kaukulis, Evija Vēbere un Toms Mikāls, Inokentija Mārpls, Oranžās brīvdienas un Roberts Gobziņš.

Savukārt vēl līdz 6.decembrim portālā lsm.lv var nobalstot par Radio NABA organizētā fotokonkursa Distance favorītiem. Papildu informācija: https://www.naba.lv/par/konkursi/fotokonkurss/

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja