Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Gods kalpot Rīgai lems par kopīgu startu vēlēšanās ar SC

Mazajā ģildē, Amatu ielā 3/5, sestdien notiks partijas Gods kalpot Rīgai (GKR) kongress, kurā tiks lemts par piedalīšanos gaidāmajās 2013.gada Rīgas domes vēlēšanās, informēja GKR pārstāve Liene Pētersone.

Kongresā plānots pārrunāt šī brīža aktualitātes valsts un pašvaldības politiskajā dienaskārtībā, kā arī lemt par kopīgu startu pašvaldību vēlēšanās ar ilglaicīgajiem sadarbības partneriem Rīgas domē - politisko partiju apvienību Saskaņas centrs (SC).

Jau ziņots, ka visi Rīgas domes SC un GKR deputāti jau parakstījuši vienošanos, ka atbalsta kopīgu startu vēlēšanās.

Rīgas vicemērs, partijas GKR priekšsēdētājs Andris Ameriks uzskata, ka kongresa lēmums būs nozīmīgs ne tikai viņa vadītajai partijai, bet tas varētu kļūt par jaunu pagrieziena punktu arī Latvijas politikas veidošanās tradīcijām kopumā - tā būs pirmā reize Rīgas politikas vēsturē, kad koalīcijas partneri, kuri pārstāv dažādas politiskās organizācijas, vienojas par vienota saraksta veidošanu, lai kopā piedalītos vēlēšanās.

"Mums ir jāizdara atbildīga izvēle starp diviem ceļiem - vai piedalīties ierastajās partiju priekšvēlēšanu dubļu cīņās un apkarot vienam otru, vai pateikt vēlētājiem - mēs kopā esam daudz paveikuši un arī nākamajā domes sasaukumā garantējam stabilitāti, attīstību un rūpes par ikvienu rīdzinieku," norādīja Ameriks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas