Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Vienotība aizsardzības ministra portfeli gatava piedāvāt ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piķis
p
vienotība skatās kur nāks struktūrforndu nauda lai var tikt pie sadališanas, pamazām laikam degradējas un iet TP pēdās
aina
a
Domāju Pabriks būtu ļoti labs izglītības ministrs. Kompetents, mierīgs , nosvērts un diplomātiskis. Godīgākais un labākais politiķis Latvijā. Lai viņam veicas.
hmm...
h
Vejonis ir baigais frukts, dažādas varas izdzīvojis! Laikam labs līdējs!
Laima
L
tiešām nožēlojami....
Elita
E
A.Pabrik, labak izstasti Latvija iedzivotajiem, ka tu paris nedelas, esot Arlietu ministra amata, nelikumigi, apejot visas Arlietu ministrijas tiesibu normas, par Latvijas vestnieku uztaisiji Skelem nevajadzigu iztaponu A.Grozu?
Senais
S
Nekā jauna, bet uzjautrina Pabrika kunga gatavība(kopš paša politiskās karjeras sākuma) vienalga kā kā, ka tik pie "šprices" .
redz!
r
Viņš ir pārāk inteliģents, lai nolaistos līdz tirgus līmenim!
  • 1
  • 0
Senais
S
Gadījumā , ja Pabrika kungam dikti gribēsies palikt amatā, nebrīnīšos, ka viņš "uz ātru roku" iestāsies ZZS :))
  • 3
  • 2
onka
o
vājonis ar tankiem grib pabraukāties:)
autirs
a
s 4 stundām un 10 minūtēm Šis un daudzi citi mani komentāri tika dzēsti, jo arī Satversmes tiesas priekšsēdētāja domas kādam ir bīstamas! Radio1 ēterā, 2014.gada 9.janvārī, raidījuma „Krustpunkti” laikā, Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris, saistībā ar eiro ieviešanu Latvijā, izteica sekojošu vērtējumu! Viņš sacīja, ka eiro ieviešana ir ļoti būtisks jautājums, par kuru tautai būtu jālemj REFERENDUMĀ, jo tas ir svarīgs notikums, kurš ir saistīts ar Latvijas dalību Eiropas Savienībā. Kūtris sacīja, ka, runājot par konstitucionālas dabas jautājumiem, kad tika noraidīti fizisku personu un nodibinājumu (cilvēku grupu) iesniegumi, kas apstrīdēja eiro ieviešanas likumība, problēma ir tāda, ka fiziskai personai ir ļoti grūti uzrakstīt konstitucionālu sūdzību, jo viņai ir jāpamato pamattiesību aizskārums, ko eiro ieviešanas sakarā nav tik viegli izdarīt. Savukārt nodibinājumiem, tas ir cilvēku grupām, nepiemīt cilvēku tiesības! Tāpēc, lai Konstitucionālā tiesa skatītu iesniegumus, tos būtu jāiesniedz Valsts prezidentam, 20 Saeimas deputātiem, Ministru kabinetam, Ģenerālprokuroram, Tiesībsargam. Jo tās ir oficiālas valsts institūcijas, kurām ir šāda iespēja apstrīdēt eiro valūtas ieviešanu, gan ne konstitucionālā sūdzībā, bet ar pieteikumu, tā saucamās vispārības labad! Ja būtu pamatots pieteikums apstrīdēt eiro valūtas ieviešanu, tad tas tiktu izskatīts Konstitucionālajā tiesā. Turklāt nekas nav nokavēts un to var izdarīt vēl tagad. Vēl Kūtris pieminēja to, ka suverēnā vara Latvijas tautai vēl nav atņemta, un, ka Latvijas dalība jebkādā starptautiskā organizācijā, dod iespēju Latvijai izstāties no jebkuras tāda veida organizācijas! Kā arī, Latvijai ir visas tiesības atteikties starptautiskām saistībām, vienīgi problēmas varētu būt ar miera līgumiem un robežlīgumiem. P.S. Mana piebilde - Tāpēc Dombrovska valdības un Latvijas Bankas lēmums iznīcināt latus ir vairāk kā pārsteidzīgs, lai neteiktu neģēlīgs! Tātad tiek dzēsts komentārs, kurā tiek izklāstīts Latvijas Satversmes tiesas priekšsēdētāja viedoklis! Redzot šo nelietību, jebkurš domājošs cilvēks labi sapratīs, ka, ja jau var, dzēšot Latvijas Satversmes tiesas priekšsēdētāja viedokli, tik zemiski rīkoties interneta portāla komentāru sadaļā, tad īstenībā viss eiro ieviešanas pasākums ir bijis un ir, vēl daudz, daudz zemiskāks un nodevīgāks!
Ha!
H
Krievu delfos bija publicētas kājbērziņa atklāsmes - latu vajadzējis devalvēt. Tad gan tu redzētu!!! Un ko penši? Vispār uzkārtos. Dombrovskis un Vilks ar savu nelokāmo virzību uz eiro ir mūs paglābuši no prātam neaptveramas nabadzības.
  • 8
  • 2
Grieta Rubene
G
Viltigais, glumjais seskis Pabriks, TP zaglu bandas sulainis, Skeles privatais kalps Pabrikis neko netaisas zaudet, jo sis seskis ir sacerejies noklut Eiropas Parlamenta. Loti ceru, ka par sos smerdeli Latvijas pilsoni neveles. Pabriks bija LC, TP zaglu bandam iztapigs kalps. Loti labi, ka Latviajs prezidents Berzins nepeilava ka sis glumjais, divkosigais seskis Pabriks nenokluva Ministru prezidenta kresla.
Rubiksis
R
Eiropas parlamentā ir labi. Paprasiet biedriem Mirskim, Ždanokai un Godmanim.
  • 7
  • 0
Igors
I
Šķiet , tuvojas Lemberga zvaigžņu stunda ( drīz es jūs visus tiesāšu ! ), varu iedomāties vīziju – nāk rindā pie saimnieka viņa pazemīgie pavalstnieki un cenšas katrs kaut ko izlūgties – viens piedošanu , cits kādu naudiņu no Eiropas fondiem .....Vai tiešām Vienotība cer , ka pielabinādamās Lembergam , spēs saglābt savu ādu ?
rižjai
r
un jūs vēl cerat ka par jūsu šļuru vēl gribas balsot???? Nē !!!!!!
URRRĀĀĀ
U
Bauri Tukšiepauri nepārtraukti balsojot par nacionālo kropļu un lopu grupējumiem ir gatavi piedāvāt debīlisma pilnu dzīvi visiem Latvijā palikušajiem Latvijas pilsoņiem un pārējiem durņiem.
Tukšpaurim "Urrrrāāā"
T
Iesaku tev neatbalstīt krievnacistus un citus tamlīdzīgus lopus.
  • 3
  • 0
Aizvien biežāk nākas domāt, ka liku
A
valstī nedarbojas, nerunājot par elementāru ētiku, loģiku, pieklājību...Izglītotus, labi savu darbu veicošus ministrus vienu pēc otra pasper ar kāju, apiet, paziņo mēdijos par viņu atbrīvošanu, nespējot to ne ar ko pamatot. Vai vispār esam tiesiskās paļāvības valsts? Jeb viena tirāna - miljonāra, kas apsūdzēts smagos kriminālnoziegumos, sulaiņi, kas izpilda momentā uzreiz jebko? Vai tas neizskatās, ka prezidents turpina savus subjektīvos plānus valdības veidošanā darot visu, lai Lemberga visas iegribas paklausīgi izpildītu kā padotais par to, ka ...toreiz izvēlēja prezidenta amatā, kurā viņš neder nevienā aspektā?
Tu-tūūūūūūū
T
palūgtu vārdu un uzvārdu tam izglītotajam, savu darbu labi veicošajam ministram kuram...........
  • 1
  • 1
KAUNS
K
Vienotībai , uzvedas kā mīkstie ,cik ilgi ļaus tiem brunčiem visus čakarēt
n
pundurs teica ka Griguļei jāiet

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas