Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Atkal sadoties rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doma
d
cilvēkiem reiz pareizei vajag kaut ko skaistu, ja kādam nevajag, lai atbildi pats par sevi
broša
b
ja būtu toreiz tur sadevusies, tad šodien droši vien kauciens un kauns par tautiešu nopūdelēto svilinātu vēl nežēlīgāk:(
bargais
b
Kā tad - katrs ierausimies savā kaktiņā, savā stūrītī...ko nu es, lai jau citi ! Ko tad īsteni esam zaudējuši un ko ieguvuši ?
Papa
P
tagad visādi sirdspuksti, sadošanās modē - tautas muļķošanai. Banāli.
es
e
ko nu tagad, vajadzēja janvārī sadoties
mja
m
šobrīd ir nenormāli daudz atbalstāmu ideju un pasākumu. reizēm par daudz tik mazai zemei. nu cik var liedēties nepātraukti. ņemsim un nedaudz pastrādāsim!
Starp citu
S
Jāpiekrīt alias, ka šobrīd ļoti vajadzīgs kaut kas saliedējošs. Tomēr mulsina tas, ka šo akciju rīko tā pati Stendzenieka aģentūra, kas vēl pavisam rīkoja Buldozera ievēlēšanas kampaņu. Tas kaut kā nesienas kopā.
prātīgais
p
Nu ko skrienat sadoties rokās aunu bari.
alias
a
Komentāros pie rakstiem arvien skaidrāk kļūst redzams, ka apzinātā spiešana atpakaļ uz Maslova piramīdas pirmajiem diviem līmeņiem ir nesusi augļus. Cilvēkiem vairs neko nevajag, tikai izdzīvot. Katra laba doma, kas varētu kaut drusku saliedēt cilvēkus, tiek nolīdzināta līdz ar zemi. A man liekas, ka šī akcija ir ļoti laba un tieši šobrīd ļoti vajadzīga. Kaut vai tikai tāpēc, lai parādītu, ka mēs neesam iznīcināti, lai kā arī pēdējām valdībām to gribētos.
Vol...
V
Nu,un tagad,ja kas???
Senais
S
Man šķiet ka sildīts ēdiens ir zaudējis to smeķi, kas piemīt svaigam(izņemot skābu kāpostu zupu). Bet iespējams, ka kādam ir citādāk. Es atceros, kad tā sērīgi nostaļģiski atradās kādi, kam gribējās izdarīt neiespējamo atgriezt kafejnīcas "Kaza" nosakaņu. Pat īsu brīdi tā iestāde darbojas un arī es iegāju. Iegāju un apstulbu, paskat tik, Juris Zvirgzdiņš sēž turpat kur agrāk, bet tāds samocīts smaidiņš, ne kā agrāk. Laikam jau saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Bet ja garšo sildīti kartupeļi, tad lai laba apetīte.
Dore
D
Piekrītu Vijai - viss ir nodzisis. Pareizāk sakot - mūsu politiķu nodzēsts. Jo es zinu, ka dzīvoju valstī, kurai esmu pilnīgi vienaldzīga (ja nu vēl vienīgi kaut kas ir "jānogriež un jāizsūc"), tāpat kā lielākā daļa tautas. Man sava enerģija jātaupa, lai izdzīvotu šajā valsts truluma izpausmes laikā, kad valdība cilvēkiem ir pagriezusi muguru un palīdzēt sev varu tikai es pati. Turklāt - pingvīni taču nesadodas rokās, bet saspiežas cieši kopā! Un, lai to izdarītu, mūsu laikam Latvijā vairs nav tik daudz...
lauva
l
Nez kaa Razukam patika "'Jauna vilna" koncerti Juurmalaa? zeel, ka Latvijaa veel pagaidaam daudz kangaru, zaglu, mankurtu!!!
nja
n
Ej un izguli dzērumu
zvirbulēns
z
Zvirbulēni rokās nesadosies, jā, A. Lembergs būs ministru prezidents, es viņa sargeņģelis, vai tiešām to ir tik grūti saprast, kultūras un labklājības ministrija ( KLM) ? Visus pakārs, Lembergu nepakārs! :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas