Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis
"Jūs tas baigi uztrauc, ka es nenolieku?" - šādi uz Dienas jautājumu, kāpēc nenoliek mandātu, ja jau uz sēdēm netiek, atbildēja otrs lielākais kavētājs valstī Māris Vanags

Domnieki darbā neparādās gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no Aizputes
n
KO var melot !! Varis Sants, Sarmīte Štāle, Rolands Klēfelds, Anita Pelude - kādi komandējumi tam, kurš brūvē vīnu, kaut kāda psiholoģe ar Dievu uz pusēm, privātveikala īpašnieks un zemniece ?? Sēdēs sēž un garlaikojas, jo viss pie vienas vietas - jābīda privātais bizness !
Aldis
A
Gaidīsim pilno sarakstu.
Juris
J
Tadam deputatam ir japiemero darba likums,ja paris reizes neierodas tad to jamet lauka no tas barotavas. Ja nebusi darba,ari tiksi atlaists.Kapec jataisa tiem slaistiem iznemums?
Novērotājs
N
Vispār jau mums ir tādi politiķi, kādus esam pelnījuši gan pašvaldībā, gan Saeimā. Tas ir mūsu tautas spogulis. Tāpēc, ja kāds ķengājas par politiķiem, lai padomā vai tik pats nav tāds pats. Muti brūķēt visi gudri, tik to darītāju pamaz...
Jupis
J
Nav vajadzības darbā rādīties, algu ieskaita bankas kontā.
Mantrausis
M
Manuprāt, šis ir košs rādītājs situācijai par cūkām un druvām. Loģiski, ka, dodoties deputātos, kaut ko vēlies. Loģiski, ka amatā jāstrādā. Man tas rāda gadījuma rakstura cilvēku nokļūšanu pie lemšanas, kas varbūt ir labi uzņēmēji un citu jomu profesionāļi, bet neuzticami un pavirši sadzīvē, sadarbībā. Deputāta amats ir joks! Skumji.
TrollisJT
T
Daži deputāti - pohujisti ir aktualizējuši būtisku jautājumu - vai pašvaldības ir vispār nepieciešamas. Kāda ir visvisādu pašvaldību-valdību-administratoru-konsolidētāju-pārbaudītāju skaitliskā attiecība pret to cilvēku skaitu, kuri rada reālu produktu, vai veic reālu pakalpojumu?
MM
M
Raspizdjaji!! Tikai savas lietas domē kruķī un viss! Interese par pārējiem pašvaldībā 0 !! Pēc vēlēšanām lūdzu atkārtotu rakstu Dienā cik no viņiem iebalsoti atkal. Resp. cik īsa atmiņa vēlētājiem.
Hardijs
H
Ja cilveks nevelas aktivi darboties latvieus tatas laba un Latvijas valsts laba, tad viam nav japiedalas velesanas un jaizstada sava kandidatura, lai paliek vieta kadam citam civlekam, kurs ir apzinigs un nav egoists pec savas dabas. Latvijas valsts poltika visos limenos visus 26. gadus darbojas izcili egoistis, alkatigi kretini, bet politka ir jadarbojas altruistiem- cilvekiem kuriem ir rupe par lidzcilvekiem, cilveki, kuri spej dot citam bet ne raut sava alkatigaja rikle, apzogot lidzcilvekus. Latvija alkatibu un egoismu varetu vertet pec Freibergas skalas, jo sis radiba ir reti egoistiska, alkatiga.
MM
M
A kas tavas intereses tur kruķīs, ja pats nebūsi iekšā? Tas jau ir vienīgais iemesls! Lai viņi Idejas vārdā kaut ko darītu? Aizmirsti!!!
  • 9
  • 1
TrollisJT
T
"Atmodas" laika sapnis par mazāku birokrātiju un liekēžu varzu, šķiet, ir izsapņots... kā ar to daudzgalvaino pūķi.
Pašvaldības = izšķērdība un korupci
P
Pašvaldības Latvijā ir izšķērdības un korupcijas perēkļi!
J.Šveiks
J
kaŗjā to sauc par dezentieri un to pakar tuvākajā koka stiprākajā zarā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas