Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ierēdņi sarežģī konkurenci pasta tirgū

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pasta kliente
P
Rīdziniekiem jau vieglifilozofēt par labu pasta pakalpojumiem, bet es dzīvoju 36 km no Rīgas un pirms pēdējās pasta reformas mums bija pasta nodaļa blakus šosejai Plakanciemā, kur visi apkārtes Ķekavas pagasta un Olaines pagasta iedzīvotāji varēja saņemt vēstules u.c. pasta sūtījumus, abonēt laikrakstus u.t.t. Pēc pasta reformas šo pasta nodaļu likvidēja un tagad visiem šiem cilvēkime jābrauc pēc pasta uz Ķekavu, kas, ja paskatās ratē, atrodas pavisam citā pusē un, t.sk., ar'iman pēc ierakstītas vēstules jābrauc speciāli 32 km. Kur te ieguvums? Kur te loģika, ko??? Un kā ir citos lauku rajonos??? Visvienkāršākais idiotisms, ja neteiktu vairāk, no mūsu valsts puses!!! Esmu sašutusi ne pa jokam un man riebjas viss kas attiecas uz Pasta reromām!!!
Žēl.
Ž
Žēl. Autoram nav bijusi iespēja pastudēt universālā pakalpojuma sistēmu un tā finansēšanas modeļus. Rezultātā ir iznācis diezgan tendenciozs raksts, lai neteiktu vairāk.
Viss loģiski
V
Ja komersanti grib nosmelt krējumu, bet santīmus vai zaudējumos dodošo privātvēstuļu piegādi atstāt Latvijas Pastam, tad protams, šādas'ačgārnas tirgus liberalizācijas sekas Latvijas Pastam jākompensē. Tas ir vienkārši godīgi.
labāk vēlu, nekā...
l
Latvijas Pasta nonāca uz bankrota sliekšņa un pasta pakalpojumu izmaksas pieauga tādā apmērā tieši tādēļ, ka pirms abonētās preses piegāžu liberalizēšanas netika ieviesta universālā pakalpojuma sistēma.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas