Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Savulaik Putniņš bijis Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs

Ķirurgs Putniņš paudis gatavību kļūt par deputātu, Viņķelei noliekot mandātu

Neiroķirurgs Renārs Putniņš (Vienotība) paudis gatavību kļūt par Saeimas deputātu pēc tam, kad Vienotības frakcijas deputāte Ilze Viņķele (Kustība Par!) būs nolikusi savu deputātes mandātu. Saskaņā ar 12.Saeimas vēlēšanās iegūto atbalstu Viņķeles deputāta vieta tagad pienākas Putniņam, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija.

Vaicāts par darāmo Saeimā, Putniņš aģentūrai LETA norādīja, ka, ņemot vērā savu profesiju, plāno strādāt pie veselības sfēras jautājumiem.

Viņš norādīja, ka pirms mandāta apstiprināšanas būtu pāragri realizējamās idejas izklāstīt sīkāk. Putniņš savulaik bijis Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs.

Kā ziņots, Viņķele nākamnedēļ noliks Saeimas deputātes mandātu saistībā ar gaidāmajām mācībām ASV, Arizonas universitātes Makeina institūtā, politiķe paziņojusi ierakstā savā blogā.

Pagaidām politiķe vēl nevarot atbildēt uz jautājumu, vai kandidēs nākamajās Saeimas vēlēšanās, jo gads esot ilgs laiks.

"Mana mājvieta turpmāko gadu būs Starptautiskais Republikāņu institūts Vašingtonā. Būs iespēja apgūt labāko praksi par sieviešu un jauniešu iesaisti politikā, darbu ar vēlētajiem, satura definēšanu partiju programmās, politisko ētiku un daudzus citus jautājumus, kas būs ne vien Latvijas politiku kopumā, bet arī Kustības Par! izaugsmi noteicoši," informē politiķe.

Vēl vakar Viņķele aģentūrai LETA neatbildēja uz jautājumu, vai plāno doties studēt uz ASV. Arī iepriekš deputāte izvairīgi atbildēja, uzsverot, ka ziņos brīdī, kad būs jaunumi. Viņķele šodien apgalvoja, ka tikai īsu laiku pirms bloga publicēšanas saņēmusi attiecīgo apstiprinājumu par mācībām ASV.

Top komentāri

Jens Z
J
Viņķelei nevajadzētu velti tērēt laiku studijām tādā nozarē, kuŗā viņai nav ne mazākā talanta. Viņa būtu tīri ciešama ierēdne, bet nu politiķe... Ja vien tie nav maizestēvi, kas spiež trūkstošo IQ kompensēt ar paklausības kursu apmeklēšanu. Starp citu - Latvija ir unikāla ar to. ka ģimenes tradīciju garā mums ir izveidojušās dubultaģentu dinastijas, čekisti-sorosīti vairākās paaudzēs.
Maira
M
Vienotībā galvenais prast sadarboties ar Āboltiņu, un tad būs gaiša nākotne!
eksis
e
specializētajiem ķirurgiem vajadzētu ar likumu noteikt minimālo algu 4300 eur un aizliegt mainīt profesiju turpmākos 20 gadus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas