Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

NA nesaredz Bērziņa atbalstu Pabrika virzīšanai uz premjera amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krējums
k
SC ikviens būtu labs, Andris tik visus pēc vārda neatmin.
protams
p
Āboltiņu obligāti un pietiks viņai tur lauzties un atrunāties, iztaisnoties, atkratīties! Pēkšņi viņa sēdēs mājās ar savu 12 gadīgo bērnu. Skaidri un gaiši lielākai daļai Politiķu, Saemas locekļiem pateikt, Pieprasam Āboltiņu! Nekādas atrunas un atkāpšanās! Tas ir viņas Pienākums pret Latvijas tautu, attīstību! Ko tad viņa tik daiļi un itkā ar rūpi un sapratni runā par pareizajiem virzieniem! Skaisti runā, bet pati zin, ka viņu aplies ar samazgu spaiņiem. tapēc ar visiem 10 ir pret! Nekā nebij, lai vergo! Vai padzīt ar sūdainu mietu no saema!
vilis
v
Vienotība var nesaredzēt NA koalīcijā!
Pauksu Pecis
P
VIsu cienu A.Berzinam par to, ka vins kretinu A.Pabriku ir izbrakejis, jo sis smerdels Pabriks ir miskaste izmetams, bet ne vinam sedet ministra amata, noladetais laupitaja, latviesu tauast iznicinataja A.Skeles kalps. Varetu pameginat, ja atteiksies vadit Latviajs valdibu Valdis Dombrovskis, pec uzaicinajuma, tad pieaicinat baibu roku par Ministru prezidenti, galvenais lai Latvijas valsdiba netiktu neviens kropils, zaglis, laupitajs no LC, TP, Jaunas Partijas, Pirmas patrijas, PL zaglu bandam, kuri iz izlaupijusi Latvijas valsti un kuru vadiba latvijas valsts tika novesta bankrota, latviesu tauta neiedomajama nabadziba, posta, pazemojuma. Ja prezidenta amata sedetu brivmurniece, masoniete Vikene ta atbalstiti ari Sleseri Ministru prezidenta maata, ka tikai sai stervai Vikenei kads dotu naudu no valsts naka pa pasuli celot . Loti labi ir atmina, ka si Kanadas veca ragana Vikene Ministru prezidenta tureja latviesu tautas slepkavu, latvijas valsst iznicinatajus A.Skeli un A. Kalviti, bet tie sai raganai pieskira valsts naudu, lai si dzivojas arpus Latvijas uz tautas rekina, kurai jadzivo nabadziba, bada, un visiem viniem bija labi, vieni zaga nelegali, otra zaga legali no Latvijas valsts maka.
jurjanis
j
Te nu ir sākusies īsta melna kaķa tvarstīšana tumšā istabā. Prezidents neatklāj, kādēļ premjers nevar būt inteliģentais Pabriks, kas blakus Stūrītim ir jaunās paaudzes redzamākie pārstāvji politikā un sabiedrībā. Saskaņa izvirza kandidātu, nenosaucot tā vārdu - tas jau otrais nešķistenis šodienas politiskajās spēlēs. Un tās veicina Valsts Prezidents - persona, kurai būtu jādara viss, lai tumšo kaķu laiks beigtos. Skumji ...
eds
e
pretiigaa vecaa politiskaa pro********ta
Kk
K
Repši par premjēru!
ērce
ē
Un kurš teica, ka Latvijas valsts prezidenta loma ir tikai "ceremoniāla" vai "reprezentatīva"?
anna
a
Nav Latvijas prezidentam nekādas teikšanas. Vienīgi viņš var vilkt laiku, cik ilgi liek...
  • 5
  • 0
redz!
r
Katrs jau var tēlot kādu lomu grib un neņemt vērā rezultātu, bet Bērziņam gan to vajadzētu darīt, citādi var pazaudēt krēslu!
  • 6
  • 0
ja atkal bērzā līkajā....+
j
NA jāiestājās katram latvietim un Latvijas patiesajam patriotam un jākļūst par stiprāko polītisko spēku Latvijā. Večiem, kam jau >69, jāizmanto visas LV pensionāra tiesības tērēt godīgi nopelnīto naudu. Mīļie pensionāri, ceļojiet ! Ja ne- atļaujiet, lai jūss mierīgi aprūpē kādā Pansionātā, piem. "Cīrulīšos" pie Cēsīm, netālu no Bērziņa rančo. Kalniņimim ari jau sen laiks atpūtai un pārdomām.
RE
R
Jāsaka jums nepatīkama ziņa,bez SC valdībā nekāda atkārtoti okupētas valsts attīstība nenotiks.Pārsvarā visa rūpniecība jau atrodas SC elektorāta kontrolē.Krievija iegulda milzīgus līdzekļus lai pasaules agresoru atvairītu no savām robežām.Tākā nomierinaties,nacionālās partijas nav spējīgas nekalpojot kādam kungam vadīt valsti,tātad atliek tikai veidot varavīksnes valdību un vienam otru kontrolējot kalpot visiem kungiem .
jā!
j
Tā izskatās, ka paši zāģējam to zaru, uz kura sēžam un vēl bļaujam, ka kāds grib koku nocirst!
  • 2
  • 0
K-K
K
... Vai atkal pasleptie Ikskisi nodod neizteikto ...
Kaktuss
K
Kas notiek Latvijā?Korumpēts prezidents degradē valsti,vai tauta to pieļaus?
ak vai!
a
Mēs taču kašķēdamies, viens otru noliegdami un apkarodami Latviju paši savām rociņām nožņaugsim. Tas ir vājprāts, kas tagad notiek!
Ieva
I
Bērziņu pašu vajadzētu uzmest no krēsla!
atvainojos!
a
....izmest!
  • 5
  • 1
K-K
K
...kl. ... pavisam jaununie ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas