Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Opozīcija kritizē RD budžeta grozījumus kā nelietderīgus un necaurredzamus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rídzeniece
r
Elerte,gan ir zems novértéjums.Tos 10 latus tu var savá ríklé iebást.Skolotáji nav pelníjusi tik zemu piemaksu savam grutajam darbam.Sev tu algu citu vélies,bet nabaga skolotájam kaulus atmest.Já,ká tu biji gluma,táda paliksi.
Senais
S
Man vienīgās šaubas un tikai, par Rīgas satiksmi, jo uz vispārīgā fona šķiet, ka viņi pārspīlē. Par pārējo nevajadzētu būt iebildumiem, ne pozīcijai ne opozīcijai. Nevar būt, ka izglītoti cilvēki iebilstu pret jaunu pirmsskolas grupu atvēršanai, mācību līdzekļu iegādi un Rīgas vispārējās izglītības iestāžu vadītāju atalgojuma palielināšanu. Ja nu vienīgi principa pēc, kas neļauj piekrists oponentu lēmumiem, kam piekristu,ja tās būtu pašu iniciatīvas.
vilks(ne jenotvilks)
v
Vai uz tribīnes atradās čūsku indes savākšanas trauks ?
Tam nu
T
Uzbrukt cilvekam paskata pec un ari vel klat ar maldinosi neparezu aprakstu ir zema intelekta pazime un prasta blediba.... Bet ko gan citu varetu sagaidit no Usakova un Amerika draugiem uni algotniem.
Nu
N
Tikko tīrīju rakstāmgaldu un atradu pasenu šīs dāmas bildi (nerunāju par vecuma izmaiņām, kuras skar ikvienu no mums) - emocijas un sievišķīgumu sejā nomainījis skarbums, šaubas un meklējumus nomainījusi mērķtiecība un noteiktība, sievišķīgo siltumu nomainījis pliks aprēķins.. Nu tā varētu turpināt, jo mani pārsteidza izmaiņas - nevis vecuma, bet ambīciju izmaiņas - šajā sievietē.
Vai kads pateiks Rigas krievvalodig
V
Mes Latviesi visu so jau zinam, bet kurs to nu mums pateiks Krieviem lai vini ari butu lietas kursa. Ne Usakovs ne Ameriks ies stastit ko tie neatbildigie Latviesi sudzas par RD saimniekiem
Strukturaala Reforma
S
"Piemēram, ar vienu miljonu pietiktu, lai visiem Rīgas skolotājiem atjaunotu kaut pieticīgu piemaksu 10 latu apjomā mēnesī, par ko esmu rosinājusi domāt gan Izglītības komitejā, gan budžeta komisijā... Lai Vilka & Elertes Vienotiiba atjauno skolotajiem un policistiem atņemto fonanseejumu!
Otto
O
Sarmiite, liekaties tak jusu visi mieraa un ljaujiet normali cilvekiem stradat, ko jus tur diidaties visu laiku
Rīdzinieks
R
Caurkritusī deputāte , labāk nebūtu bojājusi iepaidu par "Vienotību" un nerēgotos vēlētāju priekšā. Vai tiešām vēl nesaproti , ka Tavs laiks ir pagājis?
ja
j
VIENOTIBA TUPUMA KALNGALS elertei tiesam nav kauna? nirgajas un doma ka tauta ir tupa bezsmadzenu masa , paskaties uz sevis elerte pat vardu tavu nevar rakstit ar lielo burtu.
tupā masa
t
nevar pat teikumu uzrakstīt bez kļūdām.
  • 8
  • 2
valdis
v
Opozīcija varētu sākt revidēt RS.Ierosināt,ka iekāpšana notiek tikai pa priekšējām durvīm,lai vadītājs kontrolē talonu kompostrēšanu.Anglijā tā notiek pa zaķi nevarēs braukāt.Tāpat varētu dienas laikā samazināt reisu skaitu,lai nebraukā bezjēgā.Jādara darbi,neviss jāmētājās ar politiskiem saukļiem.
xyz
x
Nodokļu maksātājiem riebj pretīgi ģīmji!
:)
:
Ēlertes "kundze"atkal izskatās aptaisījusies...
Redz, bērniņ!
R
Ja $ūdi ir tavās biksēs, tad aptaisījies esi tu!
  • 3
  • 0
draugiem.lv/enigma
d
.... Atbildi uz to, kāpēc uzņēmumam vajadzīgi vēl pieci miljoni, mēs nesaņēmām - tāpat kā pārskatu par to, kas notiek ar jau piešķirtajiem 52 miljoniem. Jajautā,tad kas ir pie varas Saeimā un valdībā,kāpēc V+NA nevar pilveidot likumdošanu,lai šādas situācijas nerastos,kad opozīcija nespēj kontrolēt pasvaldības naudas plūsmu?
haha
h
Jā, arī par Ēlerti var teikt - nelietderīga un necaurredzamā kleitā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas