Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

papildināta (19:07) - Vienotība premjera amatam virza Straujumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nav svarigi
N
Ko mes vai pat saeimas vairakums grib saja lieta, kamer tas Berzinam ir pa pratam un vinam pat nav jadod logiskus vai saprotamus paskaidrojumus.
padomdevejs
p
Ja Straujuma apsola, ka vina, ienemot Ministru prezidenta aamtau ka pirmo darbu Latvija veiks ir, ka visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, bernudarzos no sis gada septembra berni tiks izglitoti, apmaciti Latvijas valsts valoda- latvieus valoda 1005 tad lai vina ari ienem so amatu. ir tacu nenormali, ka Latvija, pec 23. gadiem kops ir atjaunota Latviajs valsts neatkariba vel pastav skolas okupantu valoda un citas svesvalodas. Berni Latvija ir jaizglito 100% Latvijas valsts valoda- latviesu valoda un, protams, pastiprinot tiem ir jamaca svesvalodas, anglu valodai ir jabut ka obligatais svesvalodai visiem Latviajs berniem, visas valsts, pasvaldibu skolas.
Dr.xy
D
To .padomdevejs. ( 05.01.2014. 22:49). Latvijas Valstij un latviesu tautai nav vajadzigi latviski runajosi okupanti un pecnaceji. Ja,Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki parvaldis Valsts valodu,tad par nakosajiem Prezidentiem un ministriem bus Valsts ienaidnieki. Tie kuri lojali Latvijas Valstij jau sen parvalda Valsts valodu. Latvijas Valstij ir vajadziga valdiba,kura izpilda likumus par okupacijas seku likvidesanu !
  • 1
  • 0
Teodors
T
Līdz šim prātīgākais komentārs pie šī raksta.
  • 1
  • 0
Cipa
C
Ak nelaimiga Latvijas zeem atveries...... Kapec Latvija Ministu prezidenta amatam nevirza nevienu energisku, izgitotu, loti spejigu organizatoru, oratoru un ar praktisku pieredzi tautsaimnieciba? Vienotiba izvirzija Skeles sulaini, kretinu Pabriku un labi ka Latvijas prezis so kretinu noraidija un nu izvirza klusu, iespejams, ka sapratigu butni, bet tikai tadu ka nodzitu kleperiti, kukuzinu Straujumu, tacu vina nav harizmatiska un energiska, spejiga pienemt patstavigi lemumus un kalpot latvieus tautai un Latvijas valstij, jo vina ir iesaistita Vienotibas banda.
tam uu
t
kāpēc nevar lēkāt,ja tā ir naudas lieta.Visi viņi tur snauž dēļ naudas.
Paldies Tautas partijai
P
Premjera kandidāte kura politikā nākusi caur TautasPartiju. Vienotībai nav rezervistu,tas ir acīmredzami, jo V.nav partija,kas rūpējas par savas partijas izaugsmi. Tur tik divi vien-Dombrovskis un Āboltina. Tautas partijā bija gudri strādigi patrioti. Un tad jāprasa.: kāpēc vienotība ir tik veca un krunkaina? Vai nav traki, ka valstī pie teikšanas partija, kas sadiegta kā ielāpu deķis.
xxxx
x
Piekritu Tev,tik gudri un stradigi ,lidz aizstradajas un aizgudrojas lidz lielakajsm kretinismam !
  • 3
  • 0
Dundukovs
D
un Straujuma lēni un līgani iestājas viennotibā!
uu
u
Nesaprotu,kā var lēkāt no vienas partjas uz otru!
gaidi un smaidi
g
drīz vēl šķēle iestāsies vienotībā. tagad visi bijušie tautpartijnieki uz turieni.
  • 7
  • 1
arī viedoklis
a
"Šeršē la fam"....un valstī būs kartība!
:)
:
dievs stāvi mums klāt:)
Adatiņa
A
LAIMDOTAS KUNDZEI , NOVĒLU VEIKSMI UN STINGRU MUGURASKAULU! CERAMS,KA ARĪ PREZIDENTS ATBALSTĪS , LAI VEICĀS!
Kārklu vācietis
K
Gan ekonomikas doktors,gan reģionālās attīstības,gan zemkopības ministrijā strādājusi.Pēc padomnieku prasības veica lauku vidusslāņa noplicināšanu.Muļķe tak nav,saprata ko dara.Tagad nu gan būs ar mugurkaulu un domās par visu Latviju?Jā,personības mums par premjeru neder,vēl sāks bez sufliera domāt.
Vārds
V
Bija galvenā ZM ierēdne, kad Eiropa pielēma viszemākos lauksaimnieku maksājumus pirms Latvijas iestajas ES, patiesi ievērojams sasniegums.
  • 5
  • 1
Urrrāāā
U
Tad jau sanāk ka šī sieviete boļševikiem (šobrīd postpadomju politiski mafiozā oligarhija) tīri labi patīk. Nu tiem pašiem boļševikiem, kuri savlaik iepirda Repši un Godmani pareizajos benķos kad vajadzēja miljardu izrīt.
"ATMODA" vai LETARGISKAIS
&
? kremlis savu armiju izvaca no mezhiem un nosedinaja pie kompjuteriem,lai nozombetu visu pasauli?
  • 1
  • 0
īstā seja !
ī
nau =pareizi- nav!
Īstā seja
Ī
kapec to Straujumu grib ielikt pa Premjeru!? Vai tad viņa māk pa angliski? Un viņa nezina par naudām un nemāk uzsist uz kulaku pa galdu, kad kādi kā Lembergs neklausītu. Un viņa arī neuzmanīga un nau pietiekami ptriotiska! Kādēļ nevar jaunu enerģisku un kas būtu zinoš visādās lietās?!
krista
k
Paklusē, civilizētās valstīs politikā u.c svarīgos amatos netiek jaunieši, kuriem pārejas vecums vēl nav beidzies. Paskaties uz ārvalstu TV žurnālistiem, tiesnešiem un ministriem! Tu, plānprātiņ, noteikti nezini, ka Eiropas ietekmīgākā politiķe Merkele ir tieši tādos pašos gados kā Straujuma!
  • 2
  • 0
he he
h
Nu nav ko piesieties-STRAUJUMAS angļu valoda ir laba!
  • 3
  • 0
Piekrītu -
P
Straujuma neder, par premjeru jāliek Ždanoka - viņa zina svešvalodas, arābu ieskaitot, jo arābiete pēc tautības!
  • 1
  • 5
Arturs M.
A
Angleni zinot un patriotisms tieshi ir!
  • 3
  • 3
Buba
B
Kritiķiem, - salīdziniet, cik bieži zemnieku traktori bloķēja ceļus kampēju un trubas zemnieku ministrēšanas gados ZM, - un cik ( faktiski necik) Straujumas laikā. Es teiktu, - "neskatiet no cepures", lai par viņu runā nevis vārdi, bet darbi. Lai veicas, - un nenonākt "Ventspils melnā vēža spīlēs"
Visādi lupatiņi
V
Jau otrais premjera kandidāts kurš politikā nācis caur TautasPartiju. Šā vai tā, bet tas, ka Vienotībai nav rezervistu ir acīmredzami. Un tad jāprasa.: kāpēc vienotība ir tik veca un krunkaina? Vai nav traki, ka valstī pie teikšanas partija, kas sadiegta kā ielāpu deķis.
  • 6
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas