Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Pēc daļējas balsu pārskaitīšanas Kalnozola cerības uz vietu Saeimā izplēn

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Biznesmeņus saeimai pat tuvumā nevarētu laist. Biznesmeņiem ir jāvada rožošana. Tā ir tāda nelāga prakse iedibināta. Katrs biznesmenis, iekļūstot saeimā, to deķīti velk uz savu pusi. Tad visi brīnās, ka tam simtiem tūkstošu uzkrājumi, tas atkal simtiem tūkstošu aizdevis. Īstā mafija tā ir !
ķieģels
ķ
Kāds Saems, kādas cerības!?? Lai iet uzņēmumus būvē augšā! Iedzīvotājiem/Latviešiem darba vietas Latvijā vajag! Uzņēmumus Ražotājus! Lai ņem aiz žaunām to suņa būdas muļķi un iejūdz aizsargdambju raktuvēs, pie Palu laikos, Plūdu bīstamajiem upju krastiem! Šī ziema būs sniegota, auksta. Sniega būs daudz un līdz Aprilim! Tieši tam losim kaimiņam darbs. Bet šis lai ceļ, pārvūvē, restaurē, Rīgas centra graustus. Saemu viņam.
Ja
J
Ja Kučinska pārsvars no 20 balsīm samazinās līdz 2, tad kuram tās cerības zūd. Virsraksts taču galīgi neatbilst saturam??
Kerija
K
Viss vienkārši - vispirms pārskaitīja tos iecirkņus, kurus Kalnozols bija atlasījis (jo tur varēja atrast cilvēcīgo kļūdu viņam par labu). Pārskatot neizvēlētos iecirkņus, izrādījās, ka tur kļūdas ir viņam par sliktu. Kopējā bilance aptuveni atjaunojās, jo loģiski, ka cilvēciskās kļūdas ir neitrālas, tās nav vienam vai otram par labu vai sliktu. Un, ja diskusijas ir par to, cik korekti ievilkts plusiņš, tad loģiski, ka vienam liksies, ka puse krustiņa ir iekšā lauciņā, citam - ka jau puse ārā...
  • 0
  • 0
Rita
R
Es arī nesapratu rakstīto.
  • 5
  • 1
jā gan
j
Saeima bez kalnozola iztiks visai labi, bet kalnozols bez Saeimas būs kā krastā izmesta zivs. Pietiek jau ar to, ko kalnozols darīja Rīgas domē
KERAMZĪTS
K
NAV KALNOZOLAM KO SAIMĀ MEKLĒT.
Peksis
P
Ķādam galvu saspiedusam cilvēkam jābut lai visu uzmešanas shēmu autoram un pirmatklājējam plusiņus saliktu. Vai tikai šeit nav vēl zaķa shēmas jāpārbauda.
pareizi ir
p
nav ko sievu sitējam ar kriminālprocesu saeimā darīt. bet nebēdā, valdi, ja tavs kolēga belēvičs tiks par veselības ministru, kā tīko, tad iekļaus viagru valsts apmaksāto medikamentu sarakstā, varēsi līksmot kopā ar visu latvu tautu.
ja pats maksā
j
lai skaita kaut līdz nākamajām vēlēšanām!
  • 2
  • 0
Puisim ar biznesu laikam tā pašvaki
P
Bez mandāta nevar sarunāt valsts finansētu būvobjektu?
  • 10
  • 1
aiz strīpas palika ap tūkstoti kand
a
katrs varētu uzrakstīt pa iesniegumam, tad gan pārskaitīšanai nebūtu ne gala, ne malas.
  • 8
  • 1
vienreiz saskaita 20 punktus, otrre
v
Šādu matemātiku es nesaprotu!
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas