Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Zaķis: Zatlera lēmums par neuzticības izteikšanu Saeimai ir sitiens pašreizējam premjeram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marga
M
Sitiens ,manuprāt bija ZZS un Lembergam.Nu Lembergam,Šķēlem Šleseram atkal jāizdod milzu līdzekļi ,lai ZZS ,PLL atkal tiktu ievēlēti Saeimā.Atkal jānervozē kā tikt pie siles.
edisons
e
Tas ir sitiens arī Tev, Zaķīt!
Zaķis
Z
Padomā bišk ar lielo galviņu, te neiet runa par Dombrovski, bet par valsti.....
anonīmais šakālis
a
Resnais zaķis nākamajā saeimā neiekļūs! Ha ha ha
anonīmais šakālis
a
Resnais zaķis nākamajā saeimā neiekļūs! Ha ha ha
akr
a
Kāpēc pirms vēlēšanām bija jārunā viens, bet nākošā dienā jādara cits? Kāpēc bija jāmelo un jāpazemo cilveki - ciniski un ar smīnu sejā ?
Andris_
A
Vēl daudz, daudz jaukāk un jautrāk!!! Strīķes ievārītais politiskais cirks radīja idiota aktivitātes uzplaiksnījumu, kura rezultātā "lido" Melotība ar Konsolidovski, bet tad arī pati Strīķe viņiem līdz. Aplausi!!!
Dīzels
D
Diena nevajadzētu melot Zaķis tā neteica. Viņš teica kad nevar vainot Dombrovski kur ir strādājis lai izvestu no krīzes, nebūtu pareizi nolikt Dombrovski zem sitiena. Jo mūsu jaukie oligarhu partijeles tagad tiražē kad saeima tiek atlaista valdības dēļ
Zane
Z
Pēdējās vēlēšanās balsoju par Vienotību un savu balsojumu nenožēloju. Bet man Vienotībā kaut kā baigi nepatīk Zaķis un, protams, arī Kristovskis. Arī Solvitas izteikums pēc "Šlesera" balsojuma nebija glaimojošs. Pirmās divas personas notekti svītrošu no 11. saeimas vēlēšanu lapiņām. Par Solvitu vēl domāju...
x
x
Varbūt ja ievēl Zatleru viņš savu rīkojumu var atcelt, jo tiešām \z\el ka tik daudziem jaunajiem deputātiem neļāva strādāt.
zahars
z
Bet toties vājspējīgs Premjers ir Latvijas rota ( par ekonomikas ministru nemaz nerunāsim )!
DD1
D
Eiforijai par Saeimas atlaishanu nav pilniigi nekaada pamata, jo nekas neliecina, ka jaunaa Saeima vareetu buut labaaka, t.i., mazaak atkariiga no oligarhiem. Gluzhi otraadi: Zatlera lēmums par neuzticības izteikšanu Saeimai ir sitiens zem jostas vietas pašreizējam valdības vadiitaajam Valdim Dombrovskim, kas ir negodiigi un netaisniigi. Var tikai mineet par Zatlera motivaaciju.
inta
i
Varbūt kļūdos, bet man gan pēdējā laikā bija radies iespaids, ka Āboltiņa ar Vienotību pieļāva variantu uzmest pašu Zatleru...
He he...
H
Par to jau .... he he.... pat lauku sētas kranči zina.... hi hi...
  • 4
  • 1
Trollslayer
T
Lielaaku bljaaveeju-tuksvaardi un teemu komentet nespeejiigo par Andriiti tiesaam buus gruuti atrast. Ir pamatotas aizdomas, ka zem vaarda "Andriitis" un vairaakiem citiem darbojas cilveeks, kursh atskjiriibaa no vairuma komenteetaaju prot tikai bljaustiities un saukaaties. Civilizeetajaa pasaulee taadu "diskusijas formaatu" sauc par trolljosanu (trolling).
Andrītis
A
Lielāku meli un nespējnieku par Dombrovski patiešām būtu grūti atrast...
Runcis
R
Noraujiet udeni!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas