Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Abdulmuslimovs: Sudraba medaļa Maskavā ir kvalitātes un sekmīga biznesa apliecinājums

Starptautiskajā pārtikas izstādē „Prodexpo 2013” Maskavā uzņēmuma „Ventspils zivju konservu kombināts” ražotās šprotes eļļā saņēma sudraba medaļu nominācijā „Labākais 2013.gada produkts”.

„AB Holding” prezidents Bislans Abdulmuslimovs: „Mēs augstu vērtējam šo sasniegumu un lepojamies, ka esam guvuši starptautisku atzinību izstādē, kurā piedalījās vairāk kā 2200 uzņēmumi no 63 pasaules valstīm. Latvijas šprotu ražotāji vien izstādes konkursos dažādās nominācijās demonstrēja vairāk kā 110 produkciju veidus. Mūsu uzņēmuma produktu novērtējums reizē ir augstas kvalitātes un sekmīga darba apliecinājums.” 

2009.gadā tika ierosināts uzņēmuma „Ventspils zivju konservu kombināts” maksātnespējas process. Lai nepieļautu eksportspējīga uzņēmuma un simtiem darba vietu likvidāciju, panāktu tā darbības atjaunošanu, apvienojās vairāki pieredzējuši uzņēmēji: pārtikas uzņēmumu attīstītājs un finansētājs B.Abdulmuslimovs (lielākā Latvijas gaļas pārstrādātāja, SIA ”Rēzeknes Gaļas kombināts”, līdzīpašnieks), zivrūpnieki Andris Bite un Jānis Endele (SIA “Karavela” līdzīpašnieki), kā arī iepriekšējais uzņēmuma „Ventspils zivju konservu kombināts” akcionārs. Šodien viņiem izdevies ne tikai atjaunot „Ventspils zivju konservu kombināta” atpazīstamību, eksporta tirgus un ražošanas apjomus, bet arī nodrošināt uzņēmuma produktu kvalitātes atzinību pasaules līmenī.

2012.gada 23.februārī „AB Holding” foruma “Eksporta diena 2012” ietvaros saņēma arī atzinības rakstu par sekmīgu SIA ”Daugavpils gaļas kombināta” un AS “Ventspils zivju konservu kombināta” darbības atjaunošanu pēc maksātnespējas un aktīvu rīcību eksporta tirgu iekarošanai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē