Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Blodons: Ar savu naudu nevēlos atbalstīt kāda privāto biznesu

Esmu pilnīgi pret to policeisko sistēmu, kādu to patlaban veido Latvijā, skaidro žurnālists un moto-entuziasts Arnis Blodons.

"Ja radarus uzstāda tā, kā tas notiek civilizētās valstīs, kad tas patiešām darbojas kā prevencijas pasākums ar brīdinājuma zīmēm, bez nekādas slēpšanās, es to, protams, atbalstu," norāda motobraucējs. Viņš gan uzskata, ka Latvijas gadījumā, kad radarus slēpj, liek automašīnās un vietās, kurās tie satiksmes drošību neveicina, tie nav uzskatāmi par prevencijas pasākumiem.

"Tāpēc jau sabiedrība šūmējas, ka pats Valsts policijas prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš norāda: "Jā tas ir biznesa plāns!" Līdz ar to man zūd jebkāda ticība par to, kur un kā šie radari mēra automašīnas ātrumu un vai tas nav kāda interesēs," skaidro A. Blodons.

"Pats arī laiku pa laikam pārkāpju ātrumu, bet ar savu naudu nevēlos atbalstīt kāda privāto biznesu. Tā nav normāla sistēma, kāda tā, piemēram, ir izveidota tepat kaimiņos Lietuvā un Igaunijā, kur par to pilnībā atbild valsts, kas arī šo iekasēto naudu izlieto."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē