Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Cēsu Profesionālās vidusskolas direktore: Ēdiena kvalitāte mūs apmierināja, tāpēc trauksmi necēlām

Tā kā ēdiena kvalitāte mūs apmierināja, nekādu trauksmi iepriekš necēlām, komentējot radušos situāciju Cēsu Profesionālās vidusskolas ēdnīcā, aģentūrai LETA norādīja skolas direktore Maira Apsīte.

Apsīte uzsvēra, ka ir vaicājusi, no kurienes pārtika tiek vesta, uz ko no pavārēm ieguvusi atbildi, ka viņas ēdiena pasūtīšanu neveic, to atved centralizēti.

"Cēsu Profesionālās vidusskola nav vienīgā, kuru apkalpo konkrētā firma - skola iekļauta pašvaldības kopējā iepirkumā. Skola uzņēmumam tikai izīrē telpas. Ja mēs būtu neapmierināti ar pagatavotā ēdiena kvalitāti, skolas pārstāvji noteikti būtu vairāk painteresējušies par ēdiena izcelsmes vietu," atklāja direktore.

"Šobrīd gan iznāk, ka tā ir skolas ēdnīca un mēs esam kādas blēdības pieļāvuši. Tā nu gan nav taisnība, jo pārbaude ir veikta firmā, kas no mums īrē telpas," piebilda direktore.

Apsīte neizslēdz, ka līgumu ar konkrēto uzņēmumu varētu lauzt. Konkrētais uzņēmums ēdināšanu skolā nodrošina pirmo gadu.

Tāpat viņa piebilda, ka pēc Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) darbinieku veiktās pārbaudes skolas ēdnīcā dienesta pārstāvji ziņojuši, ka par pārbaudes rezultātiem informēs pašvaldība.

Jau ziņots, ka PVD, veicot pārbaudi Cēsu Profesionālās vidusskolas ēdnīcā, konstatējis tā dēvētā zaļā iepirkuma prasību pārkāpumus, kad vietējas izcelsmes pārtikas produkti aizstāti ar citu valstu izcelsmes produktiem, attiecīgi zīmola Zaļā karotīte produktu vietā izmantojot importa produktus, kam šāda zīmola nav.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē