Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Deputāte Ločmele-Luņova: Savākti 36 deputātu paraksti Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidošanai

Savākti 36 deputātu paraksti Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidošanai, norāda deputāte Regīna Ločmele-Luņova (Saskaņa).

Parakstu vākšanu otrdien organizējusi pati Ločmele-Luņova,taču iniciatīva parakstu vākšanai nākusi gan no Ločmeles-Luņovas, gan deputāta Artura Kaimiņa (Latvijas Reģionu apvienība) puses.

Pašlaik ir savākts nepieciešamais parakstu skaits parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidošanai. Lai izveidotu komisiju, bija nepieciešams savākt vismaz 34 deputātu parakstus.

Zolitūdes lieta ir "nodragājusi Saeimas prestižu un parlamentam vispār nav uzticības", norādīja Kaimiņš. Vaicāts par to, vai iepriekšējo parlamentāro izmeklēšanas komisiju ietekme bijusi maza un kur šoreiz būs atšķirība, Kaimiņš atbildēja: "Paskatīsimies. Domāju, ja klusiņām čiepst zem segas, tad ietekmes nav. Tas ir atkarīgs no attieksmes."

Par iniciatīvu parakstījušies Saskaņas, LRA un partijas No sirds Latvijai deputāti, informē Ločmele-Luņova.

Saeimas ārkārtas sēdi komisijas izveidošanai iecerēts sasaukt 11.novembrī plkst.12. Nepieciešamie 34 paraksti ārkārtas sēdes sasaukšanai savākti līdz ar iniciatīvu par parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidošanu, norādīja Ločmele-Luņova.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē