Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dubass: Krieviem ir paveicies, ka dzīvo blakus latviešiem

"Krieviem Latvijā ir paveicies, ka viņi dzīvo blakus latviešiem," intervijā laikrakstam Telegraf atzinis bijušais Radio SWH+ dīdžejs un aktrises Agneses Zeltiņas bijušais dzīvesbiedrs Alekss Dubass, kurš šobrīd dzīvo un strādā Maskavā.

„Latvieši ir iemācījuši viņiem pieklājību un, ja tā var teikt,  eiropiskojuši. Krievijā jums neviens neļaus šķērsot ielu, pie gājēju pārejas varat stāvēt kaut stundu, kamēr kāds apžēlosies,“ sacīja A.Dubass.

„Un tie ir tie paši krievi, kuri pirms 20 gadiem bija Padomju Savienībā. Padomju paradumi no Latvijas pazuda ļoti ātri, pateicoties latviešiem," laikrakstam norādīja dīdžejs.

"Krievijā viss ir kā agrāk – ne dārgos butikos vai supermārketos, bet parastos veikalos tev var uzbraukt pēc principa "jūsu daudz, bet es te viena". Jums ir personīgā telpa, kura Krievijā beidzas ar brīdi, kad izej ārā uz ielas," sacīja A.Dubass, piebilstot, ka metro viens otru var pagrūzt, viens otram pieslieties vai piedurties. To nevarot novērot Parīzē pat sastrēgumstundā, jo "cilvēki ievēro personīgo telpu".

A.Dubass arī uzskata, ka šobrīd savas radošās iespējas Rīgā ir izsmēlis. "Es augu, izaugu Rīgā, un kādā brīdī mēs pašķīrāmies," sacīja A.Dubass, atzīdamies, ka nespēj sevi vairs iedomāties strādājam par radio dīdžeju."Ja es to darītu, es nevarētu vairs mīlēt dzīvi," norādīja bijušais dīdžejs.

Viņš pastāstīja, ka Maskavā ir labi iejuties televīzijas raidījumu vadītāja lomā un labprāt nodarbojas ar grāmatu rakstīšanu. Rīgā viņš ieradīsies aprīlī, lai prezentētu savu jauno grāmatu Akvastopa noteikumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē