Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Freimanis: Bērziņa demisija nav vienīgā plaisa koalīcijā

Tieslietu ministra Gaida Bērziņa demisija nav vienīgā plaisa koalīcijā, tā intervijā Latvijas Radio sacīja sociologs Aigars Freimanis.

Viņš atgādināja, ka koalīcijas partneriem ir nesaskaņas par Latvijas Hipotēku un zemes bankas pamatkapitāla palielināšanu un citiem jautājumiem - no konceptuāli svarīgiem līdz ikdienas lietām, piemēram, ostu valžu locekļiem.

A. Freimanis uzskata, ka Bērziņa demisijas patiesais iemesls nebija ebreju īpašumu jautājums. "Grūti iedomāties Gaidi Bērziņu kā spontānu cilvēku," Latvijas radio sacīja sociologs, gan atzīstot, ka nevar izslēgt iespēju, ka lēmums par demisiju pieņemts emociju iespaidā. Tai pašā laikā sociologs norāda - patlaban neizskatās, ka valdības tālākā darbība ir nopietni apdraudēta, par ko liecina Nacionālās apvienības līderu teiktais, ka politiskais spēks turpinās darbību valdībā. "Liekas, ka koalīcija šajā brīdī nav pārāk apdraudēta, bet varbūt tas ir mirkļa noskaņojums," akcentēja A. Freimanis.

Viņš arīo intervijā Latvijas radio atzina, ka nevar izslēgt Zaļo un zemnieku savienības iesaisti koalīcijā, jo līdz šim to kavēja Reformu partijas līdera Valda Zatlera "īpašās attiecības" ar ZZS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Aicina bruņoties ar zināšanām

Drošības tematikai veltītajā portālā Sargs.lv ir atrodama informatīva rokasgrāmata Kā rīkoties kara gadījumā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē