Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Klementjevs: Tam jābūt pirmajam solim, lai uzlabotu pensionāru materiālo stāvokli

Saeimas Saskaņas centrs frakcija atbalsta ierosinājumu atgriezties pie pensiju indeksācijas un uzskata, ka tam jābūt pirmajam solim, lai uzlabotu Latvijas pensionāru materiālo stāvokli, portālam Diena.lv norāda deputāts Andrejs Klementjevs. 

"Saskaņas centrs uzskata, ka pie varas esošu regulārie "uzbrukumi" pensionāru ienākumiem ir kliedzoša netaisnība," saka partijas Saeimas frakcijas deputāts, Sociālo un darba lietu komisijas loceklis Klementjevs, piebilstot, ka vispirms notikusi pensiju indeksācijas atcelšana, motivējot to ar budžeta izdevumu samazināšanu, pēc tam piemaksu atcelšana par darba stāžu visiem, kas jau aizgājuši pensijā pēc 2012. gada 1. janvāra vai arī vēl dosies pelnītā atpūtā, tajā skaitā arī tiem, kuri pārgājuši no invaliditātes pensijas uz vecuma pensiju.

Pēc Klementjeva teiktā, šie nav pēdējie Saskaņas centra priekšlikumi, lai paaugstinātu labklājības līmeni tādai sociāli neaizsargātai Latvijas iedzīvotāju kategorijai kā pensionāri.  Nākamajā nedēļā Saeimas apspriešanai plānots iesniegt grozījumus nodokļu likumdošanā. Tā būtība – lai tiktu paaugstināta pensijas ar nodokli neapliekamā summa.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē