Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kozlovskis cer, ka nelegālā alkohola tirgotāji Jelgavā saņems ļoti bargu sodu

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) cer, ka alkohola tirgotāji Jelgavā, kas pārdevuši dzīvībai bīstamu alkoholu, tādējādi izraisot četru cilvēku nāvi, saņems ļoti bargu sodu.

Ministrs pirmdien žurnālistiem atzina, ka nav procesa virzītājs, tāpēc runāt par to, kādus soda mērus pelnījuši tirgotāji, viņš nevēlas, tomēr piebilda, ka vainīgos tirgotājus vajadzētu bargi sodīt.

Vienlaikus viņš atzina, ka cīnīties ar nelegālā alkohola tirdzniecību ir kā ar vējdzirnavām, jo "aizliegt cilvēkiem lietot viņiem tīkamu alkoholisko dzērienu nevaram". "Nevarēsim aiz rokas atturēt katru personu, kas gatava iedzert jebko," atzina Kozlovskis.

Lai situāciju uzlabotu, viens no risinājumiem ir paredzēt atbildību arī īpašniekiem, kuru īpašumā tiek tirgots alkohols. Tādējādi arī privātīpašnieki būs ieinteresēti neļaut sava īpašuma telpās nodarboties ar nelegālā alkohola tirdzniecību.

Tāpat ir plānots izvērtēt policijas rīcību šajā gadījumā - vai tā ir zinājusi par tirdzniecības vietām un kā pirms tam ir rīkojusies.

Jau ziņots, ka Jelgavā, Kazarmes ielas apkaimē, vairāki cilvēki smagi saindējušies ar, iespējams, nelegālu alkoholu un miruši.

Tāpat vēstīts, ka saistībā ar nelegālā alkohola realizāciju un apriti Jelgavā aizturētas un ievietotas izolatorā piecas personas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē