Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Lielcepure: IBS Prudentia nav saistības ar Lombards24.lv

Pretēji svētdien, 22.janvārī, TV3 raidījumā Nekā personīga ar atsauci uz Lursoft datiem izskanējušajai informācijai,- ne man, ne maniem kolēģiem jau sen vairs nav nekādas saistības ar AS Infrastructure Investments, saka Jānis Lielcepure, kurš kopā ar Ģirtu Rungaini piesaukts minētajā sižetā.

Uzņēmums, kura pastarpinātie īpašnieki savulaik bija minētās privātpersonas, jau pirms diviem gadiem ir pārdots citām fiziskām personām, uzsvēra J.Lielcepure. Viņš minēja, ka Prudentia nav nekādas saistības ar Lombards24.lv.

"Jau 2010.gada sākumā mums pastarpināti piederošo AS Infrastructure Investments pārdevām un tā paša gada martā saskaņā ar jauno akcionāru lēmumu tikām atbrīvoti no šīs AS padomes locekļu amatiem," uzsvēra J.Lielcepure. "Arī šis lēmums ir atrodams Lursoft datu bāzē," teica uzņēmējs.

"Būtiskākais, ka tādējādi varam apliecināt, ka arī investīciju brokeru sabiedrībai Prudentia, kuras padomē es un Ģirts Rungainis joprojām darbojamies, nav nekādas saistības ar Lombards24.lv" akcentēja J.Lielcepure, norādot, ka "kaut arī mums, protams, ir patīkami, ka mums pieraksta Baltijā lielāko lombardu tīklu, bet tas mums nekad nav piederējis."

"Tā ir juristu paviršība, ja attiecīgas izmaiņas par dalībniekiem neparādās Lursoft datu bāzēs," domā J.Lielcepure. Lursoft datiem par akciju sabiedrībām ir uzziņas raksturs un izmaiņu iesniegšana Uzņēmumu reģistrā ir katras AS valdes kompetencē. "Gadījumā, ja par šo situāciju mediju pārstāvjiem ir vēl kādi jautājumi, aicinām vērsties SIA Lombards24.lv," teica uzņēmējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vājuma brīdis vai tendence

Iepriekšējās nedēļas beigās Indijas premjerministra zvērestu jau trešo reizi deva hinduistu nacionālistu – Indijas Tautas partijas jeb Bharatiya Janata Party (BJP) – līderis Narendra Modi, kurš att...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē