Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pauls atbalsta eiro ieviešanu, bet kritizē valdību par Krājbankas krahu

Es esmu no tiem, kas uz to eiro droši vien būtu jā, bet tas process, kā viņš te gāja, kā mums visiem stāstīja, cik mums būs labi, nu nebūs jau tik labi, nu nebūs, TV3 raidījumā Nekā personīga sacīja komponists Raimonds Pauls.

"Viņš ir izlemts jau, un tas viss, ko mēs te daram, nu labi, ir tāda spēlēšana un tēlošana demokrātiju, nu tie 51 jau nobalsoja. Nu viss ir skaidrs. Aparāti tiek gatavoti, ko mēs vēl te panāksim? Nevajag mums par to melot, bet viņš te būs un tas jau ir skaidrs," uzskata R.Pauls.

Viņš raidījumā arī stāstīja par tiesas procesu, kas saistīts ar naudas atgūšanu no Latvijas Krājbankas. "Ja es būtu viens te muļķis iekritis vai kā, bet to noguldītāju skaits taču ir 400 līdz 500 cilvēki. Tie ir tie, kas uzticējās un savu naudu pie tam, nu es par visiem nevaru galvot, bet nu vismaz man un vairākiem maniem paziņām, tā bija godīgi pelnīta nauda. Viss ar dokumentiem, visas manas autortiesības, kas gāja, tā kā tas tā ir. Nē, es pat neturu aizvainojumu, es vienkārši laikam daudz ko nesaprotu, neesmu ne jurists, ne kas, tāpēc man tas viss likās kaut kādā veidā...," sacīja R.Pauls.

Tomēr vislielākais aizvainojums komponistam ir uz Krājbankas bijušajiem īpašniekiem. Neviens no viņiem šai laikā ar R.Paulu nav pat mēģinājis sazināties un kaut vai atvainoties. Arī ne bijušais bankas prezidents, kurš vēl pāris dienas pirms bankas kraha R.Paulam apgalvojis, ka viņa nauda ir drošībā.

"Vienīgais te ir žēl, ka varēja to naudu teiksim ieguldīt kaut kur citur it kā. Varēja kaut kā pavisam savādāk. Ja es arī būtu ieguldījis biznesā un zaudējis, tad es vispār nedrīkstu, bet man tagad vienkārši atklāti runājot viņu nozaga. Krievs. Antonovs. Lietuvietis viens kā viņš tur, un latvietis viens - Priedītis – trīs," raidījumam sacīja R.Pauls.

Maestro secina, ka ar naudas lietām viņu pēdējā laikā vajā gluži vai melnā strīpa. Šobrīd atkal esot iekļuvis skandālā saistībā ar piedalīšanos ātro kredītu firmas rīkotajā koncertā Arēnā Rīga. "Un labi Valentīndiena, Busulis, salasīsm mums orķerstim, jaunam orķestrim ir iespēja kaut kur uzstāties, lai arī darbīgi zēni kaut ko nopelna. Pēkšņi, kā tas viss pagriezās?! Kas tas bija par koncertu? No sākuma tač bija vienkārši koncerts. Man pēc tam stāsta, ja tu gribi dabūt biļeti tev ir jāpaņem kredīts – Dievs pasarg!" sašutis komponists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē