Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rozenvalds: Sudraba ir zaudējusi īsto momentu ienākšanai politikā

Valsts kontroliere Inguna Sudraba lielā mērā ir zaudējusi īsto momentu ienākšanai politikā, portālam Diena.lv sacīja politologs Juris Rozenvalds.

"Vēl pirms kāda laika, manuprāt, tas moments viņas ienākšanai bija labvēlīgāks. Man liekas, ka cilvēki ir noguruši gaidīt, kad tad beidzot Sudrabas kundze izlems, vai viņa nāks vai viņa nenāks," norādīja J. Rozenvalds. Viņaprāt, tik ilgi cilājot šo jautājumu, efekts visticamāk vairs nebūs tik ievērojams.

Tāpat J. Rozenvalds norādīja, ka tik pārspīlēts uzsvars uz atsevišķu indivīdu nav īsti vietā. "Ik pa brīdam uzaust cerības par kādu jaunu glābēju, kas atnāks un visu nokārtos. Tieši šajā ziņā es esmu ļoti skeptisks," atzina politologs.

Tiesa gan I. Sudraba sevi ir pierādījusi kā pietiekami principiālu cilvēku attiecībā uz Valsts kontroles funkciju veikšanu, uzsvēra J. Rozenvalds, tādēļ Latvijas politika iegūtu, ja viņa tomēr izlemtu par labu politiķes karjerai. "Bet teikt, ka tūlīt būs kaut kādi uzlabojumi, man negribētos," norādīja politologs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē