Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

RP: Laužot solījumu par nodokļu samazināšanu, tiks mānīti gan darba ņēmēji, gan devēji

Nesamazinot iedzīvotāju ienākuma nodokli, tiks apmānīti visi – gan tie, kas saņem mazas vai lielas algas, gan tie, kas rada Latvijā jaunas darba vietas un dod cilvēkiem iespēju pelnīt. Tiks apmānīti gan darba ņēmēji, gan darba devēji, apgalvo viens no Reformu partijas līderiem Vjačeslavs Dombrovskis.

"Nedēļu pirms pašvaldību vēlēšanām notiek kārtējais mēģinājums apmānīt iedzīvotājus un nepildīt apņemšanos, kas ir nostiprināta valdības deklarācijā un likumā. Skumji, ka tas tiek darīts, manipulējot ar sabiedrību un pretnostatot strādājošos un pensionārus. Tas nav pieņemami," uzsver V.Dombrovskis.

"Partneru apgalvojumi par koalīcijas it kā panākto vienošanos nav patiesi. Mēs konsekventi esam pildījuši dotos solījumus un apņemšanās un darīsim to arī turpmāk, lai panāktu vēlamo rezultātu - darbaspēka nodokļa būtisku samazinājumu, atbalstu visiem strādājošiem un prognozējamu nodokļu politiku," viņš norāda.

Esam jau pauduši savu atbalstu pensiju indeksācijai, un Reformu partijas deputāti ir izteikuši arī savus priekšlikumus saistībā ar to. Mēs arī atbalstīsim pedagogu un policistu algu palielinājumu sākot ar nākamo gadu ar augšupejošu grafiku arī turpmākajos gados. To ir iespējams panākt, vienlaicīgi turpinot samazināt iedzīvotāju ienākuma nodokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vājuma brīdis vai tendence

Iepriekšējās nedēļas beigās Indijas premjerministra zvērestu jau trešo reizi deva hinduistu nacionālistu – Indijas Tautas partijas jeb Bharatiya Janata Party (BJP) – līderis Narendra Modi, kurš att...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē