Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Smiltēns: VL-TB/LNNK piedāvājums pagaidām ir neskaidrs

Visu Latvijai!-TB/LNNK (VL-TB/LNNK) piedāvājums izvērtēt visu ministru darbību ir neskaidrs, jo partijas pārstāvji pagaidām nav spējuši paskaidrot, kādu mērķi viņi ar šo izvērtējumu vēlas sasniegt, portālam Diena.lv sacīja Saeimas deputāts Edvards Smiltēns (Vienotība).

Koalīcijas padomes sēdē VL-TB/LNNK deputāti uzstāja, ka ir nepieciešams šāds ministriju izvērtējums, taču nevarēja sniegt konkrētu skaidrojumu, ko deputāti ar izvērtējumu vēlas panākt, kā tam būtu jānotiek un kam tas būtu jāveic, norādīja Smiltēns.

"Es biju diezgan samulsis par šo piedāvājumu no tā viedokļa, ka Parādnieka kungs un Nacionālā apvienība diezgan uzstājīgi centās visiem pateikt to, ka ir nepieciešams šis izvērtējums. Dombrovska kungs, lai taupītu laiku, jo bija diezgan daudz jautājumu, uzdeva konkrētus jautājumus, vai tas ir saistīts ar vēlmi pārdalīt krēslus vai iegūt krēslus. Atbildes tā arī nesaņēmām," pastāstīja Smiltēns.

Deputāts uzsver, ka Vienotība jau tagad bieži vērtē savu ministru darbību, ko nosaka arī koalīcijas līgums. "Katra no partijām ir uzņēmusies atbildību par konkrētām jomām – mums tā ir zemkopība, aizsardzība, veselība, labklājība, tad mēs to arī darām," sacīja Smiltēns.

Nacionālās apvienības deputātiem ir dots divu nedēļu termiņš, lai precizētu savu skaidrojumu par nepieciešamību veikt ministriju izvērtējumu, portālam Diena.lv pastāstīja Smiltēns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē