Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ameriks: Rīgai jābūt brīvai no azartspēlēm

Gods kalpot Rīgai sestdien notiekošajā trešajā kongresā (kopsapulcē) partijas valdes priekšsēdētājs  Andris Ameriks savā runā uzsvēra divas nepieņemamas lietas Rīgā – legālās narkotikas un azartspēles. “Es uzskatu, ka Rīgai jābūt brīvai no azartspēlēm,” viņš teica. 


Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) apsveikuma runā GKR dēvēja par draugiem un norādīja, ka svētdien, 16.martā, pie Brīvības pieminekļa būšot ļoti neliels cilvēku skaits, pretstatot to Jāņiem krastmalā. 


GKR kongresa rezolūcijas projektā, kas izdalīts sestdien notiekošā GKR trešā kongresa (kopsapulces) dalībniekiem, teikts, ka GKR iestājas par Ukrainas vienotību, teritoriālo integritāti un uzskata, ka jebkuri soļi, kas vērsti uz Ukrainas sabiedrības šķelšanu un valsts teritoriālās integritātes apšaubīšanu ir nosodāmi. GKR uzskata, ka “jebkura agresija, lai no kurienes tā neizrietētu, ir nosodāma,”.


Lēmumprojektā, kas izdalīts kongresa dalībniekiem, paredzēts uzdot partijas valdei galveno uzmanību koncentrēt uz Rīgas domi, kā pašvaldību līdera lomas stiprināšanu politiskās, tiesiskās un ekonomiskās ietekmes pilnveidošanu. Turpināt sadarbību ar citām politiskajām partijām par Rīgas kā galvaspilsētas īpašā statusa izstrādāšanu un virzīšanu izskatīšanai Saeimā. 


Saeimas vēlēšanās kā tuvākais sadarbības partneris minēts Saskaņas centrs (SC).


Sestdien notiekošajā GKR kongresā plānots izvērtēt esošo politisko situācija valstī un galvaspilsētā, apstiprināt turpmākos partijas darbības uzdevumus un mērķus, ievēlēt jaunu valdi un partijas valdes priekšsēdētāju, kā arī pieņems lēmumu par dalību 12.Saeimas vēlēšanās.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas