Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Iesaka turpmāk laikus doties pēc kompensējamām zālēm

Valstij vajadzēja nevis tikai pēdējā brīdī informēt, ka būs izmaiņas, bet arī pamatot, kāpēc atkal kaut ko maina, lai cilvēki to uztvertu ar izpratni, nevis kā kārtējo nenovēršamo sarežģījumu. Ja cilvēki nesaprot, kāpēc un kas mainās, viņus izmaiņas tikai sadusmo, jo rodas iespaids, ka visas izmaiņas ir viņiem par sliktu, – intervijā Romānam Meļņikam saka Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācijas Sustento valdes locekle Iveta Neimane.

Top komentāri

paldies
p
Dabūju veselības problēmas, jo ne viena, bet vismaz divas aptieku ķēdes jau pārgājušas uz aktīvo sastāvdaļu andeli un vairs NEPĀRDOD ļoti populārus medikamentus. Problēma tā, ka no farmācijas neko nejēdzošās tirgus sieveles joprojām skatās receptē un redz tikai patenta titulu nevis ķimikāliju un saka NAV ZĀĻU. Cik tūkstošiem jūs, eiroģēniji, esat veselību pabojājuši, var tikai minēt.
Stulbeņi
S
Apbrīnojamas zosis. Puse raksta tukša diršana par ilzītēm, bet otra puse raksta par naudu... Un nevajag šeit neko cenzēt. Šīe vārdi ir tieši tie ,kurus šīs Divas zosis zosis pelnījušas no vecmāmiņas.
Inborga
I
Un kā ar zālēm , ka man nepanesība uz daudzām,???tagad man pielāgotos , kas der bet ne tās lētākās.. skaitās 100% kompensējamas cukurnieku zāles.. tad man bus jāpērk ko nepanesu , ka tik lētāk???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas