Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Līdz gada beigām pie atsevišķām Rīgas skolām plāno būvēt 12 atpūtas un rotaļu laukumus

Līdz šā gada beigām Rīgas pašvaldība plāno izveidot 12 modernus atpūtas un rotaļu laukumus Rīgas skolu teritorijās, savukārt nākamgad tie varētu būt ap 20 jauniem sporta un vingrošanas laukumiem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Baiba Gailīte.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) skaidroja, ka šogad pašvaldībā sākta jauna investīciju programma, kas saistīta tieši ar atpūtas un rotaļu laukumu izveidošanu skolu teritorijās. Tie pieejami gan skolēniem, gan apkārtējo māju iedzīvotājiem.

Labiekārtošanas programma paredz labiekārtot teritorijas pie 13 izglītības iestādēm un izveidot atsevišķus fizisko aktivitāšu laukumus ar gumijotu segumu un uzstādīt modernas vingrošanas un rotaļu iekārtas.

Kā informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (Gods kalpot Rīgai), līdz iestājas ziema, ir paredzēts izveidot fizisko aktivitāšu laukumus ar vingrošanas elementiem un rotaļu iekārtām pie Rīgas Pļavnieku pamatskolas, Rīgas 51.vidusskolas, Rīgas Sergeja Žoltoka vidusskolas, Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzijas un tās sākumskolas, Rīgas 80.vidusskolas, Rīgas bērnu un jauniešu centra IK Auseklis, Rīgas Friča Brīvzemnieka pamatskolas, Rīgas 95.vidusskolas, Rīgas Imantas vidusskolas, Rīgas Aniņmuižas vidusskolas un Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas.

Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu lietojumā esošo teritoriju labiekārtošanas darbiem - rotaļu laukumu un sporta aktīvo teritoriju izbūvei - šogad ir paredzēti līdzekļi gandrīz 1,4 miljonu eiro apmērā un investīciju programmu plānots turpināt līdz 2017.gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas