Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kurš būs īstais jaunais ticības sludinātājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Manuprāt
M
Kolāte - politiskā m......., kas skries līdz jebkurai partijai, kas vairāk maksā.
Smējējs
S
Sociāldemokrātijas kongresos piedalos kopš 1989 (!) gada, kad Latvijā notika atjaunotās LSDSP kongress, šķiet, tas bija XX kongress (kurš tādus "niekus" vairs atceras?) Kongress notika Jūrmalā un ilga 2 diennaktis. Delegāti komunicēja nepārtraukti - bija tik daudz, ko pārrunāt un saprast. Bija ilga "matu skaldīšana" par Programmas un Statūtu redakciju, bija mokošas kandidātu izvirzīšanas, vēlēšanas un ilgas balsu skaitīšanas, nogurdinošas debates un spilgtas Eiropas latviešu uzrunas - viss, kas raksturīgs aizrautīgiem cilvēkiem, kuri iet uz neatkarīgu valsti. Gadiem ritot daudz kas mainījies - tagad Saskaņas kongress labprāt nobalsoja par ATKLĀTĀM partijas līdera vēlēšanām, jo atklātā balsu skaitīšanā var ietaupīt 1,5 - 2 stundas laika, salīdzinot ar aizklāto balsošanu. Cilvēkiem gribējās ātrāk tikt mājās un domāt par privātām lietām. Agrākās aizrautības un degsmes vairs nav. Kādus cepumiņus deva - to, protams. var ilgi salīdzināt. Bet vai partijās svarīgāki ir atšķirīgi cepumi?
paskaidrojums
p
tiem cilvēkiem kas 1991,gadā bļāva: CCCP-naš obšči dom, un skandināja tukšus krastoļus? Vai tiem kas 9.maja aurē: CCCP, Rossija, Rossija, Putin, Putin????
  • 7
  • 4
Itamars Toledano
Bet citādi, kongresi ir bēru ceremonijas, un tā tas bija pie Brežņeva, un šodien nebūs savādāk. Nabaga apmātās ļaužu masas, ja tās zinātu, kas priekš MIERA vajadzīgs un KUR to meklēt!
Itamars Toledano
Treškārt, Jēzus savus mācekļus nesatika tikai krustā sišanas laikā, bet gan dažādās vietās un laikos. Tā liecina Raksti. Tad nu, salīdzināt kādu salašņu baru saietu ar notikumiem, kas pārvērta cilvēces likteni neatgriezeniski, var tikai nelgas, stulbeņi, bezdievji un ķeceri. Un pieminēt Romas laicīgās varas pārstāvi un noziedznieku bara līderi S kongresa notikumu kontekstš ir visai glupi un amizanti. Ja nu vien Pilāta vietā nav pats Kalnu Meijers domāts, vai Barabas vietā - izcilais stulbenis Zariņš. Tādā gadījumā būtu jāpiemin Bībeles Izebeles ekvivalentais materiāls: Jūle Stepaņenko arīdzan, jo viņas meistarība viltībā, naidā un izlikšanās mākā ir vienkārši virtuoza, un tiks nākotnē vēstures anālēs aprakstīta.
Itamars Toledano
Otrkārt, ja reiz runājam garīgās kategorijās, tad ir jābūt kaut kādai izpratnei par normām, kas viedu un Dieva apskaidotu cilvēku atšķir no neandertālieša, un ierindo to apskaidoto rindās. Tāds zinās, ka LABS ir TIKAI Dievs, un LABA CILVĒKA virs zemes nevaid. Ir tikai IZGLĀBTO un PAZUDUŠO.
наша Рига
н
Ak Jēziņ ko tik priekš tiem mēraķiem neizdomā, lai dažādās kombinācijās varētu draudzīgi zagt tālāk. Tas taču strādā nu jau vairāk kā 25 g. tāpēc šoreiz izdomāja pat ticību iepīt. Smukdirsēju paradīzē Latvijā arī šāda zaimošana nostrādās.
Itamars Toledano
Pirmām kārtām: būtu interesanti zināt, kurā ķermeņa daļā Kolātei atradās RĒTAS, kas pēc TP kongresa beidzot IR sadzijušas. Jo par kādām gan rētām var būt runa lētā un vulgārā vodeviļā un balagānā, kur valsts lielākie izsaimniekotāji un zagļi vienojās kopīgā raudu un gaudu dziesmā par zaudēto vietu pie siles?
Kalvis Tojāts
K
Latvijas pārkrievošana un vēlme to ielikt Moskovijas klēpī nav jauna ticība. Brīnums, ka tik gudra sieviete kā Kolāte to nesaprot.
evertsojars
e
:) par raksta saturu un formu - TIK ŠĶIDRI ... primitivā prastuma stilā uzrakstītais darbs (pat ar atsauci uz skolotāju), spēs iedarboties tikai uz tiem, kuriem kvalitātes derīguma apjēgšana notiek "čerez žopu"
farsveidīgā realitāte
f
Lai dibinātu partijas, vajadzīgs piķis. Tieši tāpēc "patiesās demokrātijas" apstākļos godīgiem pilsoņiem dibināt partijas NAV IESPĒJAMS. Demokrātija ir nevis tautas vara, bet blefs un izsmiekls. Vai arī - diktatūras paveids:))))
to to farsveida
t
Ja nesajēdz, kurš raksta, tad nevajag piesiet man cita komentus:))) Iznak, ka tev pasam galva liela putra:))))
  • 4
  • 2
to farsveida...
t
Tikko tak saeima lēma partijām dot naudu, un Tu biji pret to. vai Tev galvā nav liela putra?
  • 2
  • 11
vislielākās muļķības
v
Kas liek dibināt partijas? Stājieties esošajās un cīnīties-tas pirmkārt. Otrkārt-kāds piķis bija Tautas frontei? nekāds.
  • 12
  • 6
Nav visas
N
nelaimes tikai no krieviem. Ne birkavs, ne vvf, ne streips, ne godmans, ne repše, ne kariņš, ne šķēle nav krievi, bet vai (mans viedoklis) ļaunums no viņiem tādēļ latviešu tautai ir mazāks?
Ja, jā,
J
sevišķi streips, kurs psrs nekad nav dzīvojis, tapat kariņš:)))) Ne, tie pārstāv liberastus, ar to viss izteikts!
  • 8
  • 8
paskaidroju
p
visi tevis minētie personāži ir pilni ar krievu-tas ir padomju domāšanu...Tas visu izsaka.
  • 6
  • 8
redz>Nav viss
r
te jau nav krievi-te ir latviijci. Tie jau nav krievi. Un nelaimes jau rodas ne no citas etniskas grupas, bet no šīs grupas vērtībām, paradumiem, attieksmes..domāšanas...ne miesas kā tādas...
  • 9
  • 7
"sadarbibas" partneri
&
kaa krievu teroristu tikls darbojas LV?pilniba izvaro Latvieshu val lielakos zinju portalus,kurii arvien vairak atgadina lopiskaas krievijas propagandas vietnes?delfi,appolo un kasjauns nepartraukti nodarbojas ar latvieshu tautas rusifikaciju?vienas dienas "aktualitates">Zināms, kāds skolas laikā bija krievu karavīrs, kurš nošāva astoņus dienesta biedrus tā dzīvo māmiņa ar bērniem, kuri atkritumu konteineros Jakutskā meklēja pārtiku///Krievijā aizturēšanas izolatorā miris vīrietis, kurš bērnu rotaļu laukumā brutāli nodūra draudzeni// KAS,LATVIJA IR JAU KRIEVIJAS GUBERNA??
Un streips ar kariņu
U
arī? Cik stulba muldēšana:))))
  • 8
  • 2
>Labāk būtu
&
Gan Godmaņi, gan Birkavi gan Nili ir vienas domāšanas cilvēki-tās domāšanas, ko te aiz saviem tankiem atveda osvoboditelu massas...
  • 11
  • 7
Labāk būtu, ja
L
aizbrauktu tādi birkavi, kariņi, škēles, godman i, vvf utml.
  • 9
  • 8
GVF>sadarbibas...
G
Jus pasi esat pie ta vainigi: Tiesi jus neprasat veikt CCCP beglus repatriaciju, un ar 600 000 citatutieši te nemaz nekas cits nevar būt...Un tas apstaklos, kad pats Kremlis aicina savejos majas....Reti stulba jusu politika.
  • 11
  • 8
Pareizaisvirsraksts
P
Kura patiesā latvju partija ar savu nejēdzīgo politiku salies visvairāk ūdens uz saskaņiešu dzirnavām?
factum
f
Sevišķi skaidri, manuprāt, prettautiska darbība tas bija redzams t. s, "tautas" partijai, bet "saskaņai"' arī, ne velti ausainis lobē šķēles intereses. Šķēle jau Jūrmalā ieteica ievēlēt "lielāko kretīnu" (viņa paša vārdi) Urbanoviču, kad šīs "saskaņas" vēl nebija. Brīnos, kā Kolātei joprojām nav kauna atgādināt savu piederību pie šīs "tautas" partijas...
to factum
t
Lobē??? Tak pati LV liberāļu mass media te ilgi rakstīja ka lobēšana esot normāla lieta arī citur...KO tad tagad brīnīties?
  • 5
  • 7
Vai kāda
V
paartija pie mums nav prettautiska? Vai tie nav noziedzīgi grupējumi, kas grib tikai vienu - ātrāk un brangāk sazagties? demokrātija bez korupcijas nav domājama?
Glups esi tu.
G
Zeme tā pati un cilvēks tas pats; mainās tikai vietām. Fronte vai partija - viena škirbs, jo - cilvēku bars un nekas vairāk.
  • 0
  • 0
Tautas fronte
T
nebija partija, glupo komentu rakstītāj, un tie bija pavisam citi laiki.
  • 6
  • 2
vislielākās muļķības>muļķības
v
Kas liek dibināt partijas? Stājieties esošajās un cīnīties-tas pirmkārt. Otrkārt-kāds piķis bija Tautas frontei? nekāds.
  • 8
  • 7
muļķības
m
Lai dibinātu partijas, vajadzīgs piķis. Tieši tāpēc "patiesās demokrātijas" apstākļos godīgiem pilsoņiem dibināt partijas NAV IESPĒJAMS. Demokrātija ir nevis tautas vara, bet blefs un izsmiekls. Vai arī - diktatūras paveids:))))
  • 7
  • 7
paskaidroju>vai kāda
p
kamēr Tu un tev līdzīgie nestāsies partijās tikmēr tā būs....Stājieties un vediet partijas uz pareiza ceļa...
  • 7
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata