Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dienu pirms Pasaules kausa sākuma Spānijas izlase atlaiž galveno treneri

Tikai dienu pirms Pasaules kausa finālturnīra sākuma no favorītes Spānijas futbola izlases galvenā trenera amata atlaists Hulens Lopetegi. Šāds Spānijas Futbola federācijas (RFEF) paziņojums nācis nākamajā dienā pēc tam, kad 51 gadus vecais Lopetegi tika nosaukts par granda Madrides Real galveno treneri.

"Jutām, ka mums obligāti ir jāatlaiž galvenais treneris. Mēs nevaram algot darbinieku, kurš mums aiz muguras ved pārrunas ar citu vienību, bet mēs par to uzzinām vien piecas minūtes pirms oficiāla paziņojuma," izteicās RFEF prezidents Luiss Ruvjaless.

"Mums jāatceras visas labās lietas, ko Lopetegi mūsu labā ir paveicis, tomēr pastāv arī noteikumi, kam vajadzētu sekot," atzina Ruvjaless.

RFEF galva gan pašlaik nevarēja nosaukt, kurš kļūs par Spānijas izlases jauno galveno treneri, bet pašlaik pie tā tiekot aktīvi strādāts.

Otrdienas Real paziņojums par Lopetegi nolīgšanu izsauca neizpratni vietējā federācijā un līdzjutējos, jo jau ceturtdien sākas Pasaules kausa izcīņa, bet komandai pirmā spēle gaidāma jau piektdien pret Eiropas čempioni Portugāli.

Vēl spāņi spēkosies vienā grupā ar Maroku un Irānu.

Spānijas valstsvienības grožus Lopetegi pārņēma 2016. gada jūlijā, bet pirms tam viņš divus gadus vadīja Portugāles klubu Porto.

Tāpat savas trenera karjeras laikā Lopetegi strādājis ar Madrides Real otro komandu, Madrides Rayo Vallecano un Spānijas jauniešu izlasēm.

Šī speciālista vadībā Spānijas valstsvienība nepiedzīvoja nevienu zaudējumu - 20 mačos 14 uzvaras un seši neizšķirti.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka maija beigās no Real galvenā trenera amata negaidīti atkāpās franču speciālists Zinedins Zidāns, kura vadībā klubs trīs gadus pēc kārtas uzvarēja UEFA Čempionu līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi