Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

DEAC startē Ukrainas tirgū

DEAC, kas ir Baltijā lielākais datu centru operators, plāno jau tuvāko trīs gadu laikā nostiprināt pozīcijas Ukrainā un kļūt par vienu no spēcīgākajiem datu centru operatoriem.

DEAC Mārketinga un attīstības departamenta vadītājs Oļegs Naskidajevs stāsta par DEAC plāniem: "“Ukrainas tirgus iekarošanā mums var palīdzēt jau iegūtā pieredze Krievijā. Mēs aktīvi piedalāmies specializētās konferencēs, kā arī organizējām  pasākumus uzņēmumu vadītājiem. Pēc Krievijas tirgus apgūšanas scenārija tuvāko trīs gadu laikā mēs plānojam līdzīgus rezultātus sasniegt arī Ukrainas tirgū. Krievijā DEAC ir sasniedzis atpazīstamību un uzticību Krievijas biznesa un mediju aprindās. Esam pirmajā desmitniekā starp lielākajiem Krievijas datu centru operatoriem".

2012. gada 22. februārī Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 5. gadskārtējā starptautiskā datu centru konference. DEAC šajā pasākumā bija viens no galvenajiem sponsoriem. DEAC iepazīstināja Ukrainas biznesa pārstāvjus ar savu pieredzi NVS valstu tirgū. Tika īpaši uzsvērts, ka viens no galvenajiem stabila un noturīga biznesa pamata faktoriem ir informatīvā drošība, bet prezentācijas turpinājumā tika akcentētas galvenās priekšrocības, kādēļ Ukrainas biznesam IT infrastruktūra ir jāizvieto tieši Eiropas datu centros.

2010. gadā DEAC atvēra uzņēmuma pārstāvniecību Maskavā. Līdzīgi veiksmīgai un pārliecinošai nostiprināšanai Krievijas tirgū, uzņēmums turpina paplašināt savu klātbūtni NVS tirgū, sākot aktīvu darbu Ukrainā. Kā tas sākās? Liela nozīme Ukrainas tirgus apguves sākšanai bija arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētajai Latvijas uzņēmēju apaļā galda diskusijai ar Ukrainas premjeru N.Azarovu, kas notika Rīgā 2012. gada 10. februārī.

Šobrīd DEAC strādā ar 2500 klientiem no 40 pasaules valstīm, kas glabā, apstrādā datus un darbina svarīgākos biznesa procesus DEAC datu centros Latvijā, Vācijā, Holandē un Lielbritānijā. DEAC pamata datu centru infrastruktūra atrodas Rīgā. Visi DEAC datu centri aprīkoti pēc pasaulē augstākajiem datu centru drošības kritērijiem. Savukārt DEAC telekomunikāciju kanāli nodrošina interneta ātrumu ar vairāk nekā 10 gigabitu caurlaidību sekundē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko