Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Garage48 šogad Valmierā

No 27.-29. aprīlim Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatorā notiks starptautiskā pasākuma Garage48 pavasara sesija, kas pulcēs dalībniekus no Latvijas un citām valstīm.

Garage48 ir pasaulē arvien vairāk atpazīstams notikums, kurš uz nedēļas nogali vieno aktīvus cilvēkus, lai 48 stundu laikā kopīgi savas biznesa ieceres pārvērstu realitātē. Pasākumā tiek pulcēti cilvēki, kas pārzina projektu vadību, grafisko dizainu, aplikāciju veidošanu, programmēšanu, mārketinga trikus vai vienkārši ir aktīvi, radoši un pilni idejām, kā dzīvi padarīt patīkamāku un ērtāku. Tiek atrastas veiksmīgākās idejas, nokomplektētas komandas un 48 stundu laikā bez īpašiem papildus resursiem idejas tiek pārvērstas realitātē. Šī ir iespēja pārbaudīt savas spējas, mācīties un iegūt jaunus paziņas, nemaz nerunājot par to, ka veiksmīgas darbības rezultātā var tikt pie jauna, augoša uzņēmuma!

Šis būs pirmais Garage48 pasākums Valmierā, kas tiek organizēts ārpus Rīgas, popularizējot Garage48 darbības filosofiju "Mazāk runu un formalitāšu, vairāk – rīcības"! Pēc tādas pašas filosofijas darbojas arī Valmieras Biznesa un inovāciju inkubators un Vidzemes Augstskola, kas šoreiz ir Garage48 līdzorganizatori. Garage48 organizators Krists Avots, taujāts par lēmumu organizēt pasākuma pavasara sesiju Valmierā, atzīst, ka šeit ir visi priekšnoteikumi veiksmīgai pasākuma norisei, jo, pirmkārt, sagaidāms, ka Vidzemes Augstskolas studenti būs aktīvi Garage48 dalībnieki, savukārt biznesa inkubatora vide un darbība ir īpaši piemērota jaunu biznesa ideju attīstīšanai un komercializēšanai.

Garage48 mērķis ir attīstīt start-up kultūru un veicināt pasākuma dalībnieku radošo un profesionālo izaugsmi, lai 48 stundu laikā no idejas nonāktu līdz strādājošam prototipam. Pasākuma ietvaros dalībniekiem ir iespējas apmainīties pieredzē ar Latvijas un citu valstu kolēģiem. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru un Vidzemes Augstskolu. Interesentus aicina sekot līdz Garage48 aktivitātēm Twitter un draugiem.lv izveidotā lapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko