Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Katru dienu pārdod vairāk iPhone telefonus, nekā piedzimst bērni

Kompānija Apple līdz ar paziņojumu par sava fiskālā gada ceturkšņa ieņēmumiem, paziņojuši, ka šajā laika posmā pārdoti arī 37,04 miljoni iPhone telefoni. Cipari nepārprotami ir ārkārtīgi lieli un pārspēj jebkuru citu nozares spēlētāju cerības un pozitīvāko analītiķu paredzējumus.

Līdz ar statistikas publicēšanu internetā parādījusies arī cita informācija, kas šiem Apple minētajiem skaitļiem liek izskatīties vēl iespaidīgāk.

Apple minētos 37,04 miljonus sadalot 98 dienu periodā, kas ir viena fiskālā ceturkšņa garums, iegūst 378 000 pārdotus iPhone telefonus dienā. Tas ir iespaidīgi, ja salīdzina ar vidējo bērnu dzimšanas "ātrumu" pasaulē, kas ir aptuveni 371 000 dienā.

Līdz ar to, ja Apple dotā statistika nemelo, kompānija dienā saražo vairāk mobilo telefonu kā visa cilvēce spēj radīt bērnus.

Šis skaitlis gan drīz varētu tikt apsteigts ņemot vērā, ka pirmajā fiskālā gada ceturksnī Apple ikgadēji piedzīvo pārdošanas bumu Ziemassvētku dāvanu pirkšanu dēļ, kas izlīdzinās nākamajos, bet dzimstības apjomi pasaulē turpina pieaugt.

"Domājām, ka varbūt esam likuši pārāk lielas cerības, taču, izrādās, bijām cerējuši pat pārāk maz, komentējot pārdošanas apjomus," teica Apple pārstāvis Tims Kuks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses