Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas tautsaimniecības izaugsme strauji nospiež bremzes pedāli

Dažādu ekspertu izvirzītās hipotēzes par to, ka Latvijas tautsaimniecība varētu sākt bremzēties, nonākušas līdz taustāmam rezultātam.

Top komentāri

Erna
E
Vai LATVIJA vispar ir rupnieciba, nopietna tautsaimnieciba? Ka pirmais lemums ir, nekavejoties nonemt visas privlegijas un nepelniti lielas pensijas prezidentiem, samazinat algas par 80% Latvijas ministriem, deputatiem, ieredniem, diplomatiem, visiem valsts parvalde stradajosajiem, jo visi vini sanem lielas algas, par sliktu, neprofesionalu darbu, socialas garantijas, privlegijas uz ES iedalitajiem milijardiem, bet Latvijas tauta, tas vienkarsa darba daritaji dzivo nabadziba, bezceriba ar 430 eiro/ menesi bada devu. Ka vispar Latvija, pie esosajam cenam, dzives dardzibas var but tik nieciga minimala alga, 430 eiro/menesi?
trusis nejaukais
t
Nez kaadu dziesminju tuuliit dziedaas Strautinjsh Gaishpautis & Co. Bet jaa, skaidri redzams, ka dziivoshana uz paraada noved pie shaada rezultaata. Mums jau valdiibaa dazhi ir naski uz visaadu suudu uzvelshanu uz nodoklju maksaataaju pleciem. Un kaa ar to "uz eksportu orienteeto" ekonomiku? Valstij kas nespeej straadaat ieksheejam tirgum bez visaadiem eiro fondiem uc steroiidu devaam nav stabiilas naakotnes, tik daudz jau nu bija jaasaprot peec 1 kursa tajos pashos LU ekonomistos. Shii ir valsts kas ir zaudeejusi kontroli paar savu valuutu, nespeej aizsargaat savu tirgu. Tad muusu valdiiba taa vietaa lai godpraatiigi izpildiitu maajas darbu izveeleejaas "uzleek aukstaak par savu pakalju" un ieshmaukt ES ceriibaa ka gan jau kautkaa izkrukjiisies. A nekaa. Vieniigie ieguveeji ir aarvalstu bankas un nekustamo iipashumu biidiitaaji. Paareejie ir pataisiiti par vergiem pashi savaa zemiitee.
Nodokļi lētā darbaspēka ekonomikai
N
Pēc diferencētā minimuma un progresīvo ienākuma nodokļa likmju ieviešanas Latvijas darba nodokļi ir vairāk orientēti uz lētā darbaspēka ekonomiku. Rezultāts ir likumsakarīgs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses