Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Augstskola sākas ar profesoriem, nevis ar padomi

Skaistās runas par augstskolu reitingiem, augstām prasībām akadēmiskajam personālam utt. atdursies pret banālu naudas trūkumu – paredz Rīgas Juridiskās augstskolas valdes priekšsēdētājs Jānis Ikstens.

Top komentāri

Ivīc
I
Augstskola sākas ar zolīdu, mūsdienīgu pētniecību. Pie mums tā tiek finansētā daudz zemāk nekā leišos un igauņos, plus ir neskaitāmi daudz mazspējīgu augstskolu. Proti notiek jau mazās naudiņas izvazāšana. Zāles ir tikai vienas - palielināt pētniečibas lomu un finansējumu (ERAFi, LZP), un apvienot augstskolas, vai arī vienkārši veidot jaunu, vienu, max četras-piecas visā valstī, bet normāli finansētas un pārējās pārtraukt finansēt, jo tās veic uzskates ne augstskolas funkcijas..
pareizi
p
Lūk jums arī atbilde uz raksta titula jautājumu - stāsta varonis vada JURIDISKU augstskolu, būdams pēc izglītības POLITOLOGS ar Rīgas diplomu bez mazākās ārzemju studiju pieredzes un bez NEVIENAS publicētas grāmatas, kas profesoram nepiedodami. Paldies, ka kungs I. pašatbildējās, kādus profesorus tiešām derētu mainīt.
Jānis Pinnis no Cēsu arodskolas
J
Augstskola sākas ar studentiem, un to tik augsta amata vīriem derētu vienmēr atcerēties.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē