Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ekonomiski labklājīgu valsti ir jāmāk aizstāvēt

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) pērno gadu noslēguši ar pozitīvu bilanci, sasniedzot 5500 karavīru. Armijas mērķi ir vēl ambiciozāki, intervijā Jolantai Plaukai apliecina NBS komandieris Leonīds Kalniņš.

Top komentāri

Iesākumam
I
ekonomiku labklājīgai valstij būtu jāsaglabā esošās un jāceļ jaunas skolas un slimnīcas nevis jānotrallina n-tie miljonu simti vecu metāllūžņu iepirkšanā lai "kāzu ģenerāļi" var viens otram karināt zvaigznītes un ordeņus...
solon
s
Ekonomiski labklājīgu?! Ja spriež pēc algām un izmaksātām prēmijām valsts, pašvaldību iestādēs, tad, protams, varētu padomāt, ka mums ir ekonomiskā labklājība. Tad nu vajadzētu precizēt - aizstāvēti tiks šie te taukos peldošie švaļi vai arī visi - arī tie, kuri ir nodokļu nodzītie iezemieši?
Juris
J
Ka var Latviju uzskatit par ekanomisku labklajibas valsti, ja Latvija 80% iedzivotaju dzivo nabadziba, pusbada, ja minimala alga ir 420 eiro/menesi, zem Latvijas izdzivosanas minimum 540 eiro/menesi uz vienu cilveku. Izskatas, ka Lona Kalnins nedzivo reali Latvija, bet cita paralele.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē