Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ievieš četru acu principu darbībās ar kases aparātiem

Jaunā kārtība kases sistēmu darbībā pastiprina kontroli un paredz līdzatbildību sistēmas apkalpotājam par pārkāpumiem, Guntaram Gūtem uzsver SIA Datakom attīstības direktors Edijs Tanons.

Top komentāri

Apčidrinskis
A
Esmu apbraukājis puspasaules, bet tādu nodokļu teroru kā mūsu zemītē nekur neesmu redzējis. Mūsu zemītē notiek jāšana uz nosprāguša zirga, kurš tiek nežēlīgi pātagots. Cik var čakarēt tos tirgoņus ar arvien jauniem un jauniem kases aparātiem un visādām absurdām prasībām??? Ko VID grib izspiest un cik daudz un no kā???
Jābūts Stulbiņš
J
Mēs dzīvojam laikā, kad valdības pierāda sevi kā nevajadzīgas. Cilvēkiem labāka dzīve bija tad, kad tie dzīvoja mežā. Meža ļaudīm dzīve protams ir grūta, jo jālasa un jākaltē baigi daudz sēnes un ogas, un ir jāmāk uzlikt cilpas, lai noķertu zaķi. Toties katrs esam atbildīgs par sevi un savu saimi, UN un nav jāmaksā nevajadzīgai valdībai nodokļi, kādus valdība izmanto, lai bagātīgi pensionētu blēžus ministru prezidentus, ministrus, augsta ranga ierēdņus, un nevajadzīgā Rīgā īrētu dārgus dzīvokļu ārzemniekiem. Tauta pamazām sāk atjēgties. Haosā krītošā ES apstiprina, ka valdībām ir tikai savtīga jēga.
Īstenis
Ī
Četru kabatu sistēma:) kartējais OIK, CHD tak arī grib neatpalikt $ slaukšanā.....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē