Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kariņš no Golubevas sagaida ātru rezultātu žoga izbūvē uz Latvijas - Baltkrievijas robežas

Premjers Krišjānis Kariņš (JV) no iekšlietu ministres Marijas Golubevas (AP) sagaida ātru rezultātu saistībā ar žoga izbūvi uz Latvijas - Baltkrievijas robežas.

"Valdība, ņemot vērā Iekšlietu ministrijas priekšlikumus, ir lēmusi par ārkārtējās situācijas izsludināšanu Latvijas- Baltkrievijas pierobežas reģionā, kā arī akceptējusi nepieciešamo rīcību robežas pastiprinātai uzraudzībai, tostarp gan pagaidu žoga, gan pastāvīgā žoga būvniecībai. Šobrīd Iekšlietu ministrijas un ministres rīcībā ir visi instrumenti, lai operatīvi risinātu situāciju uz Latvijas- Baltkrievijas robežas. Valdība un es kā valdības vadītājs no ministres sagaidu ātru rezultātu," ar preses sekretāra Sandra Sabajeva starpniecību portālam Diena.lv pauda Kariņš, lūgts komentēt Golubevas došanos atvaļinājumā krīzes situācijā.

Golubeva atvaļinājumā devās no 15. līdz 24.septembrim, liecina publiski pieejamā informācija. Ministre soctīklos nekautrējās arī publiskot foto no pludmales atpūtas kādā no Dienvideiropas kūrortiem. Ministrei tiek pārmests kūtrums risinājuma rašanai uz Latvijas - Baltkrievijas robežas.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē