Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kariņš sola meklēt labāku sadarbību ar valdības partneru organizācijām

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) sola meklēt labāku sadarbību ar valdības partneru organizācijām, otrdien preses konferencē paziņoja premjers.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Zinātņu akadēmijas, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības un Latvijas Pašvaldību savienības vadītāji pauduši, ka viņu pārstāvētās organizācijas ir gatavas iesaistīties Covid-19 krīzes stratēģiskajā grupā un pilnveidot krīzes pārvaldības modeli, tomēr partneri nav guvuši šai iniciatīvai atsaucību.

Kariņš informēja, ka otrdien Ministru kabineta un Krīzes vadības padomes kopsēdē apstiprināta stratēģija par nepieciešamo pasākumu kopumu Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldīšanai 2021.gadam, kas tapusi ciešā sadarbībā ar partneriem.

Tāpat premjers uzsvēra, ka jau tagad kopā ar partneriem tiek meklēti veidi, kā ilgtermiņā pārvaldīt Covid-19 pandēmiju.

"Visos līmeņos - valdībā, Krīzes vadības padomē, Operatīvās vadības grupā, ministrijās - pamatā partneri ir klāt. Esmu atsevišķi ticies, uzklausījis pamatoti labus argumentus, kā varam pēc iespējas labāk pārvaldīt krīzi," sacīja Kariņš, piebilstot, ka turpmāk partneri Covid-19 krīzes pārvaldībā tiks iesaistīti daudz ciešāk.

"Latvijā ir jāsaprot, ka ir jāpārveido mūsu domāšana, kas izdarāms daudz ciešāk iesaistot partnerus. Meklēsim vēl labāku sadarbību," pauda Ministru prezidents.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē