Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievijas ekspremjers lēš, ka arī pēc vēlēšanām Krievija ieturēs agresīvas ārpolitikas kursu

Krievijas prezidenta Vladimira Putina vēstījums liecina, ka arī pēc vēlēšanām Krievija ieturēs agresīvu līniju valsts ārpolitikā, pirmdien Saeimā žurnālistiem sacīja bijušais Krievijas premjerministrs Mihails Kasjanovs.

Viņš uzsvēra, ka viņam ir pilnīgi skaidrs, kas notiks tālāk, ņemot vērā arī Putina nesenā vēstījuma sabiedrībai saturu - Krievija savā politikā ieturēs agresīvu kursu.

Kasjanovs arī nesaskata priekšnoteikumus, lai uzlabotos Latvijas un Krievijas attiecības.

Kā piemērus agresīvajai pieejai Kasjanovs norādīja uz neatrisinātajiem konfliktiem Austrumukrainā un Sīrijā. Krievijas ekspremjers vērsa uzmanību, ka "visa pasaule neatbalsta Sīrijas līderi Bašāru el Asadu", kurš pret civiliedzīvotājiem izmanto ķīmiskos ieročus, savukārt Putins viņu atbalstot.

Kasjanovs jau izteicies, ka, viņaprāt, Krievijas prezidenta vēlēšanu process faktiski būs vēlēšanu imitācija, un par iznākumu neesot šaubu. 

Top komentāri

A dzejs
A
.lielais puika nav ļauns..vnk nemīlēts.lecīgs.drusku atpalicis.un visu laiku vajag pierādijumus kurš ciemā ir galvenais.kā jau pusaudzis.12 gadīgs.skumjākais to ko viņš redz spogulī.netic kad tas ir viņš.izliekas varbūt patiesi tic.kad tas spoguļatēls neatiecas uz viņu.iespējams mongoļu patēva iespaidā..
tik tiešām
t
Krievija, ļaunuma impērija, bija, ir un būs agresīva tikmēr, kamēr nesadalīs to kā krakovas desu vai 32 gadā ietrieksies meteorīts.
Onslow
O
Pūķins kā mērkaķis ar granātu baida pasauli ar jaunām bumbām - krievi plaukšķina plaukstiņas - visiem labi....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē