Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Novados

Ķekavas apvedceļa būvniecību paredzēts sākt 2021.gada otrajā ceturksnī

Ķekavas apvedceļa būvniecību paredzēts sākt 2021.gada otrajā ceturksnī, īsi pēc publiskās un privātās partnerības (PPP) līguma noslēgšanas, intervijā aģentūrai LETA teica projekta īstenotāja, Luksemburgā reģistrētā investīciju fonda Transport Infrastructure Investment Company 2 S.C.A., SICAR (TIIC) vadošais partneris Manuels Karijs.

Atšķirīgi spēles noteikumi © DIENA

To, ka 2021. gada pašvaldību vēlēšanas nav aiz kalniem, apliecina ne tikai notikumi Pierīgas pašvaldībās, biedriem pametot pašlaik pie valsts stūres neesošas partijas un to apvienības un pieslienoties varas partijām. Politiskie spēki vēlēšanām gatavojas arī Liepājā, kas pēc administratīvi teritoriālās reformas (ATR) lepni sauksies par valstspilsētu.

FOTO: Ekspluatācijā nodota nepilnus 18 miljonus eiro vērtā Loka maģistrāle Jelgavā

Piektdien noslēdzies nepilnus 18 miljonus eiro vērtā līguma izpildes termiņš un ekspluatācijā nodošanas process 12 būvprojektu izbūves darbiem Jelgavā - 28.oktobrī ekspluatācijā tika nodota Loka maģistrāle, bet šodien ekspluatācijā nodoti vēl atlikušie būvobjekti, aģentūru LETA informēja projekta būvdarbu veicējs pilnsabiedrība ReRe Vide-Hydrostatyba.